Bülbüloğlu'ndan Yusuf Yazıcı Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bülbüloğlu'ndan Yusuf Yazıcı Açıklaması

Bülbüloğlu\'ndan Yusuf Yazıcı Açıklaması

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, gündeme ilişkin konuştu.

20.03.2017 21:10

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a konuştu.

Bülbüloğlu'nun yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Transferler takıma hava kattı"

İyi giden bir seriyi bozmadığımız için mutluyuz. Aldığımız sonuç ve futbolla güzel bir skor elde ettik. Devre arasındaki transferlerimizle birlikte takımda iyi bir hava yakaladık. Mesela Olcay Şahan şehri benimsedi ve takıma ayrı bir hava kattı.

İnşallah daha fazla oyuncu veririz, hem milli takıma hem de oyuncularımıza başarılar diliyorum. Yusuf Yazıcı büyük bir yetenek ve önümüzdeki yıllarda bizimle olmasını istediğimiz oyuncuların sözleşmelerini uzatıyoruz. Gelecek yılın planlamalarını yapıyoruz. Sözleşme imzaladığımız isimler bizimle birlikte olmasını istediğimiz isimler.

" Ersun Yanal'ın hep arkasında durduk"

Biz Süper Lig'de ilk yarıyı hak etmediğimiz yerde bitirdik. Her zaman Ersun hocamızın arkasında durduk. Üst üste gelen galibiyetlerden sonra yeni stadyumumuzda dolu tribünlere oynamak da güzel oldu. Biz işimize ve önümüze bakalım. Bizi de acımasız eleştirdiler, teknik direktörümüz Ersun Yanal'ı da.

"Akçay hoca gündemimizde değil"

Mustafa Reşit Akçay, altyapı için gündemimizde değil. Kendisi Osmanlıspor'dan ayrıldı. Hayırlısı olsun. Mustafa hocamız çok sevdiğimiz ve Trabzonspor'un bir değeri olan teknik direktör. Ancak Mustafa hocamız bizim herhangi bir şekilde gündemimizde yok. Ajansspor

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Bülbüloğlu'ndan Yusuf Yazıcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement