Burdisso Galatasaray'da! Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika
Spor

Burdisso Galatasaray'da! Ne Zaman Geliyor?

Burdisso Galatasaray\'da! Ne Zaman Geliyor?

Savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Galatasaray, Boca Juniors'ta forma giyen Burdisso'yu kadrosuna kattı.

02.02.2014 20:15

Teknik direktör Roberto Mancini'nin isteği üzerine stoper arayışlarını hızlandıran Galatasaray, aradığı savunma oyuncusunu buldu.

Arjantin basınında çıkan haberlere göre sarı kırmızılılar, Boca Juniors'ta görev yapan Guillermo Burdisso'yu sezon sonuna kadar kiraladı.

Daha önce Roma takımında da görev yapmış olan Burdisso'nun satın alma opsiyonun ise 3 milyon avro olduğu öğrenildi.

YARIN GELİYOR!

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada Guillermo Burdisso'yu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Savunmaya takviye yapma çalışmalarını Burdisso'yu transfer ederek tamamladıklarını dile getiren Ergün, "Hem Burdisso ile hem de kulübüyle anlaştık. Oyuncunun yarın İstanbul'da olmasını bekliyoruz. Takımımıza katkı sağlayacak bir isim olduğuna inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Arsenal Sarandi'nin kadrosunda 2009-2012 yılları arasında yer alan ve bu süre içinde İtalya'nın Roma ve Arjantin'nin Arsenal Sarandi ekiplerinde de kiralık olarak oynayan Burdisso, 2012 yılında Boca Juniors'a transfer olmuştu.

AYSAL: "RANOCCHIA İLE ANLAŞAMADIK"

NTVSpor'a Andrea Ronocchia transferiyle ilgili olarak açıklama yapan Galasaray Başkanı Ünal Aysal, "Ranocchia ile anlaşmaya varamadık. Bu nedenle Mancini'nin listesinde yer alan başka bir isme yöneldik" ifadelerini kullandı.

Bu ismin Boca Juniors'ta forma giyen Guillermo Burdisso olduğu ve transferin kısa bir süre içerisinde açıklanacağı konuşuluyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Burdisso Galatasaray'da! Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement