Bursaspor Bugsaş Maçına Hazır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor Bugsaş Maçına Hazır

Bursaspor Bugsaş Maçına Hazır
19.03.2012 13:09

Bursaspor, bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın akşam deplasmanda oynayacağı Bugsaşspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Bursaspor, bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın akşam deplasmanda oynayacağı Bugsaşspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Kaleciler, antrenör Öztürk Tanrıbilir nezaretinde takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı süren Ozan ipek'in tedavisine devam edildi. Hafif sakatlıkları bulunan Scott Carson ve Michael Basser ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursaspor, öğle yemeği sonrası Ankara'ya hareket edecek.

DÜDÜK HAKAN CEYLAN'DA

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü kademe müsabakalarında görev yapacak hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Bursaspor'un, yarın saat 13.00'da Yenikent Asaş Stadı'nda Bugsaşspor ile oynayacağı müsabakayı Hakan Ceylan yönetecek. Ceylan'ın yardımcılıklarını, Emre Suna ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Erbay Aldemir. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Bugsaş Maçına Hazır - Son Dakika


Advertisement