Bursaspor Seri Peşinde - Son Dakika
Spor

Bursaspor Seri Peşinde

Bursaspor Seri Peşinde

Bursasporlu futbolcular Sebastian Pinto ve Hakan Aslantaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

16.02.2012 12:28

Bursasporlu futbolcular Sebastian Pinto ve Hakan Aslantaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Bursaspor'un ara transferde kadrosuna kattığı Hakan Aslantaş ve Sebastian Pinto Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. İstanbul Belediye takımını güçlü bir takım olduğunu belirten Hakan, "Dikkat etmemiz lazım. Kontratak oynayan, forvet gücü iyi bir takım. Bizim takıma karşı zorlu maçlar oynadı. Bizim de bir seri yakalamamız lazım. Artık zamanı geldi diye düşünüyorum. Hedefimize ulaşmak için bir seri yakalamamız lazım. Buna ulaşmak için her şeyi yapacağız, elimizden geleni yapacağız" dedi.

"HAYATIMDA İLK KEZ ELEŞTİRİLDİM"

Hakan Aslantaş, takıma ilk geldiğinde eleştirilmesiyle ilgili, "İlk defa böyle bir şey yaşadım. Kayseri'de ya da Gençlerbirliği'nde basın gücü ya da eleştiri pek olmamıştı. Benim için ilk oldu. Ben kendime inanıyorum, buraya gelmeyi çok istiyordum.

Geleli 4 gün olmuştu, takıma adapte olmak için her şeyi yaptım ama tam adapte olamadım herhalde hata yaptım. Üzüldüm açıkçası" diye konuştu.

Hakan, defansın hem sağında hem de solunda oynamasının kendisi için fark etmediğini, sadece ayak değişikliği olduğunu sözlerine ekledi.

PİNTO: "ÇOK FARKLI BİR ÜLKEYE GELDİM"

Bursaspor'un golcü futbolcusu Pinto ise sakatlığının geçtiğini, hocasının görev vermesi halinde İstanbul Belediye maçında oynamak istediğini belirterek, "Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Oynadığım ülke ile burası arasında çok büyük mesafe vardı. Burada taraftarın futbola ilgisi, çok büyük futbolcuların Türkiye'de oynamaları benim için sürpriz oldu. Benden beklenen performansı sergileyip herkese kendimi en iyi şekilde göstermek istiyorum. Yeni oyuncuların adaptasyon sürecine ihtiyacı vardır.

İlerleyen maçlarda daha iyi olacağım" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmaları gerektiğini vurgulayan Pinto, "Geçen haftaki galibiyet çok önemliydi, bu maçı da kazanıp kendi hedeflerimizi doğrultusunda başarılı olmak istiyoruz" diye kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement