Cabaye'ı Tutamayabiliriz" - Son Dakika
Spor

Cabaye'ı Tutamayabiliriz"

Cabaye\'ı Tutamayabiliriz"

Newcastle United menajeri Alan Pardew, takımın yıldız orta saha oyuncusu Yohan Cabaye’ı ellerinde tutmanın garantisini veremeyeceğini söyledi.

19.01.2014 15:15

Dün konuk oldukları West Ham United deplasmanında 3-1 kazanırlarken, Newcastle'ın iki golünü Yohan Cabaye kaydetti. Fransız oyuncu, kendisine Premier League'in kapısını açan Lille'in şampiyon sezonunda olduğu gibi arkasında iki orta saha oyuncusuyla birlikte forvet arkasında pozisyon aldığı bu karşılaşmada izleyen herkesi büyüledi. Onun iyi futbolu, büyük bütçeli kulüplerin iştahını kabartırken Newcastle United menajeri Alan Pardew'ı korkutuyor:

"Her Premier League kulübünde olduğu gibi, her futbolcunun bir fiyatı vardır. Biz bu iyi takımı bir arada tutmamız gerektiğinin bilincindeyiz, çünkü eğer bunu başaramazsak şu anda bulunduğumuz konumdan uzak kalırız. Kulüp finansal olarak iyi durumda, güçlü ve eminim ki patronumuz sezonun bu noktasında 36 puanda olmamızdan memnundur. Ama her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer dönemi kapanana kadar da endişeli olacağım."

Wenger'in yakın takibinde

Oyuncusunu 10 numara olarak, serbest rolde oynatmasının orta sahalarına daha yüksek ritim ve kalite getirdiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, sezon başında Arsenal'in transfer teklifini redderek 20 milyon sterlin etiket koydukları Cabaye için bilhassa Wenger'in yeni bir teklif yapmasından çekiniyor.

Sezon sonunda Fransa Milli Takımı'yla birlikte Brezilya'da Dünya Kupası oynayacak olan 28 yaşındaki oyuncu, 2011 yazında Lille'den Newcastle'a 5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cabaye'ı Tutamayabiliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement