Çağla, İkinci Kez WTA Çeyrek Finalinde - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çağla, İkinci Kez WTA Çeyrek Finalinde

03.03.2016 13:36

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki WTA turnuvasında çeyrek finale çıktı.

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki WTA turnuvasında çeyrek finale çıktı.

Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre milli raket, Malezya Açık'ta, kariyerinin ikinci WTA çeyrek finaline yükseldi.

Açılış turunda dünya 79 numarası Alman Laura Siegemund'u geçen Çağla, geçmişteki iki karşılaşmasında mağlup olduğu Tayvanlı Chang Kai-Chen'e, bu kez şans tanımadı. 1 saat 35 dakika sonunda, 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-0 galip gelen milli raket, çeyrek final biletini cebine koydu.

Kariyerinde ikinci kez bir WTA turnuvasında son sekize kalan Çağla, yarın Kanadalı Eugenie Bouchard ile karşılaşacak. Klasmanda bir dönem 5. basamağa kadar ilerleyen Bouchard, bu hafta itibarıyla 52 numarada yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çağla, İkinci Kez WTA Çeyrek Finalinde - Son Dakika


Advertisement