Cengiz Ünder'in Sakatlığı, Roma Teknik Direktörü Francesco'yu Korkuttu - Son Dakika
Spor

Cengiz Ünder'in Sakatlığı, Roma Teknik Direktörü Francesco'yu Korkuttu

Milli futbolcu Cengiz Ünder'in milli takım kampında sakatlanması Roma teknik direktörü Eusebio Di Francesco'da büyük endişeye neden oldu.

24.03.2018 15:32  Güncelleme: 15:52

A Milli Futbol Takımı'nın İrlanda Cumhuriyeti'yle oynadığı maçın öncesinde sol dizinden sakatlanan Cengiz Ünder, İtalya'da da büyük endişeye neden oldu.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre milli futbolcunun formasını giydiği Roma kulübü, Cengiz'in sağlık durumunu yakından takip ediyor.

FRANCESCO SÜREKLİ CENGİZ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Roma kulübünün doktorlarının Cengiz'in durumuyla ilgili milli takımdaki meslektaşlarıyla devamlı temas hâlinde olduğu öğrenilirken teknik direktör Eusebio Di Francesco'nun da oyuncusunun sağlık durumu hakkında sürekli bilgi aldığı ortaya çıktı.

Di Francesco'nun özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak zorlu Barcelona eşleşmelerinde Cengiz'in eksikliğini hissetmek istemediği de gelen haberler arasında.

Cengiz Ünder\'in Sakatlığı, Roma Teknik Direktörü Francesco\'yu Korkuttu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Cengiz Ünder'in Sakatlığı, Roma Teknik Direktörü Francesco'yu Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Oynatsın birini: Sanki Cengiz mi eleyecek Barcelonayı 2 5 Yanıtla
    Cengiz: Evet neden olmasın 4 0
  • papua eski gine: sana tam katilmasamda şunu soyliyim cengiz takım oyununa hiç katılmıyor çok bireysel oynuyor kafasını kaldırmıyor böyle gitmezzz 1 2 Yanıtla
    Adıbızksjs: Messi yaparken gidiyo 7 0
  • Kadir mutlu: Yabanci bir futbolcu olsa hayran olursunuz saha gencecik bir değer gittiği iyi bir takımda hemen yer buldu üstüne koyarak gidiyor ne mutlu diyeceğimiz yerde hala eleştiri hala eleştiri 0 0 Yanıtla

Advertisement