Chelsea Hatayı Affetmedi! - Son Dakika
Spor

Chelsea Hatayı Affetmedi!

Chelsea Hatayı Affetmedi!

İngiltere Premier Lig’de haftaya lider Arsenal’in arkasında giren Chelsea, Topçular’ın kaybettiği haftada galip gelerek aradaki puan farkını azalttı.

14.12.2013 20:20

Lider Arsenal'i 6-3 yendiler

İngiltere Premier Lig'de günün ilk maçı Manchester City ile Arsenal arasında 6-3 sonuçlanırken, Chelsea, ligin yeni ekibi Crystal Palace karşısında zorlansa da galip gelmeyi başardı. 16. dakikada Fernando Torres ile öne geçen Londra ekibi, eski Arsenal'li Marouane Chamakh karşılaşmaya tekrar eşitlik getirdi. Bu golün şokunu çabuk atlatan Chelsea, Ramires ile bir kez daha öne geçti ilk yarı 2-1'lik skorla sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında tempo iyice düşerken, mücadelede başka olmadı ve Chelsea karşılaşmadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Chelsea, liderlik için yarıştığı Arsenal'in kaybettiği haftada kazanarak aradaki puan farkını 2'ye indirirken, gelecek hafta deplasmanda liderlik için Arsenal ile karşılaşacak.

Everton mucizesi sürüyor

Deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı yenen, Arsenal ile berabere kalan Everton, Fulham engelini de geçti. İlk yarıyı Leon Osman'ın golüyle 1-0 önde kapatan ev sahibi ekip, Berbatov'un penaltıdan attığı golle karşılaşmaya tekrar eşitlik geldi. Everton, Seamus Coleman ile bir kez daha önce geçerken, karşılaşmanın son anlarına ise iki gol birden sığdı. Önce Gareth Barry farkı ikiye çıkarırken, kapanışı ise Mirallas yaptı ve mücadele 4-1 Everton'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İngiltere Premier Lig'de günün diğer sonuçları şöyle;

Newcastle United 1-1 Southampton

West Ham 0-0 Sunderland

Cardiff 1-0 West Bromwich Albion

Chelsea – Crystal Palace maçının tüm detayları için tıklayın…

Newcastle United – Southampton maçının tüm detayları için tıklayın…

Everton – Fulham maçının tüm detayları için tıklayın…

Cardiff City - WBA maçının tüm detayları için tıklayın…

West Ham - Sunderland maçının tüm detayları için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Chelsea Hatayı Affetmedi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement