Çiçek: "Cuper, Kalmayacak" - Son Dakika
Spor

Çiçek: "Cuper, Kalmayacak"

Çiçek: "Cuper, Kalmayacak"

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, teknik direktör Hector Cuper'in takımda kalmayacağını açıkladı.

01.04.2013 13:58  Güncelleme: 15:04

Orduspor Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, teknik direktör Hector Cuper'in takımda kalmayacağını belirterek, "Cuper'in kalması durumunda yönetimden başka refleksler olabilir" dedi.

Akın Çiçek, kamuoyunun sabırlı olmasını isterken, Orduspor yönetiminin memnun edici bir karar vereceğini kaydetti.

Çiçek, Cuper'in resmi olarak hala hocaları olduğunun altını çizerek, "İstifasını yönetime sundu. Yönetimde şu anda herhangi bir hocayla ilgili açıklama yapmadı. Sadece yapılan şey budur. Hoca da bahsetti. 'İspanya'da aynı şey başıma geldi' dedi. Nitekim orada da o antrenmanına çıktı ertesi hafta yerine başka hoca gelmişti. Ben kamuoyunun biraz beklemesini istiyorum. Hector Cuper değerli bir hocadır. Bakın bugün şu durumda başka bir hoca olsa inanın farklı reaksiyonlar göstermişti. O yüzden biz Hector Cuper'in bu bey efendiliğine bu profesyonelce davranışına teşekkür ediyoruz. Benim asıl söyleyeceğim bütün Ordu kamuoyu bilsin ki bu takım düşmemek adına son maça kadar. Bütün mücadelesini verecek. Guruptaki maçlara bakıldığı zaman puanlarda yakın. Her şey bitmiş değil. Sizlerden de rica ediyorum. Her şey bitmiş havası yaratmayalım. Yenmemiz gereken üç tane maç vardı onları da kaybettik. Bununla ilgili yönetim çok radikal bir karar aldı. Bunun en önemli olanı hocamız bugün antrenmana çıktı ancak sizlerden bir iki gün daha beklemenizi yönetimin kurulumuzun tasarrufu ile ilgili açıkçası memnun olunacak bir sonuç ile ayrılacağınızı düşünüyorum. Eğer Cuper kalırsa, yönetimden başka refleksler olabilir. O yüzden Cuper kalmayacak" diye konuştu.

"CÜNEYT ÇAKIR GİBİ MAALESEF SÖYLEYECEĞİM TETİKÇİ HAKEMLER VAR"

Sivasspor-Orduspor karşılaşmasını yöneten Cüneyt Çakır'ı sert bir dille eleştiren Akın Çiçek, "Maalesef Cüneyt Çakır gibi tetikçi hakemlerimiz var. Bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadık. Bu zamana kadar yönetimdeki arkadaşlarımız hakemler ile ilgili pozitif mesajlar verdiler ancak televizyon programlarında kulisler var. Onlara kalsa Orduspor ligden düştü. Biz onlara inat bu ligde kalacağız. Burada Türkiye'nin en iyi hakemi olduğu iddia edilen Cüneyt Çakır'ın skandal yönetimini de katıyorum. Sivasspor maçında Hayrettin ya da Ümit Kurt'un kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Bu nasıl oyunun gidişatını engellemiyor bilmiyoruz. Cüneyt Çakır'a Avrupa'da başarılar diliyoruz ama Türkiye'de önce Akhisar Belediyespor'u sonrada Orduspor'u düşürmek için ellerinden gelen her türlü çabayı yapıyor. Benim korkum şudur ki Cüneyt Çakır gibi, maalesef söyleyeceğim tetikçi hakemler var. Onlardan bir tanesi Fırat Aydunus ile Tolga Özkalfa. Biz de Fırat Aydınus ile Tolga Özkalfa'yı maçlarımızda istemiyoruz. Onların her yönettiği maçta hem tribünün halini hem de kendi sinir sistemimizin ne kadar bozulduğunu görüyoruz. Artık Orduspor'un canı yanmaya başlamıştır. Artık Türk hakemlerinin biraz daha vicdanlı olmasını bekliyoruz. Anadolu takımlarının yalnız ve sahipsiz olduklarını zannetmesinler" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiçek: 'Cuper, Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement