Cimbom'da Hedef Tolgay Arslan - Son Dakika
Spor

Cimbom'da Hedef Tolgay Arslan

Cimbom\'da Hedef Tolgay Arslan

Hakan Çalhanoğlu’nun kulübünde kalmak istemesinin ardından Galatasaray’ın yeni hedefi Hakan’ın takım arkadaşı Tolgay Arslan oldu.

15.01.2014 16:56

Tolgay ilgilenmiyor

Sportbild dergisinin yaptığı habere göre Galatasaray devre arasında Tolgay Arslan'ı almak için harekete geçti.

Geçmişte gurbetçi oyuncuyla ilgilenildiği haberlerin yazılmasının ardından Tolgay Arslan'ın "Galatasaray'ın teklifiyle ilgilenmiyorum" beyanatı basına yansımıştı. Bugün gelinen noktada ise pazarlık aşamasında olunduğu belirtildi.  Resmi olarak Hamburg kulübüne başvurunun yapıldığını belirten Erdal Keser "Roberto Mancini, takımında Tolgay'ı görmek istiyor" diyerek bonservis pazarlığına hazır olduklarını belirtti. Geçtiğimiz perşembe günü Düsseldorf şehrinde Bülent Tulun ve Erdal Keser oyuncunun menajeri Thomas Kroth ile buluştu. Tolgay için beş yıllık sözleşme içerisinde 10 milyon euro net kazanacağı bir teklifin sunulduğu öğrenildi.

En hızlısı Aubameyang değil

Hamburg'da gerek Thorsten Fink gerekse de yeni teknik direktör Hollandalı Bert Van Marwijk'in vazgeçilmezi olan Tolgay'ı ise Hamburg bırakmak istemiyor. Maddi çıkmazsa olan kulüp Galatasaray'ın yapacağı teklifin gücüne göre fikrini değiştirebilir.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cimbom'da Hedef Tolgay Arslan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement