Cocu Takibi! - Son Dakika
Spor

Cocu Takibi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Hollanda’da yakından takip ediliyor.

05.09.2018 05:35

Hollanda'da Phillip Cocu yakından takip ediliyor. Ünlü Telegraaf Gazetesi, yaptığı özel analiz haberinde, Cocu'nun Fenerbahçe günlerini değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adamın kötü bir sezon başlangıcı yaptığını ifade ederek, şu anda sıkıntılı bir süreçte olduğunu kaydetti. Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli'nin 46 yaşındaki antrenörün arkasında durduğu belirtildi.

Ancak Türkiye'deki futbol ortamının duygusal olduğu, taraftarların fazla sabır göstermediği hatırlatılırken, Philip Cocu'nun iyi sonuç alma mecburiyeti taşıdığı kaydedildi.

Aatıf zamanı

Konyaspor maçıyla birlikte Fenerbahçe kadrosunda ciddi bir değişim yaşanacak. Teknik Direktör Cocu'nun sezon başı planlamasında yer alan ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle takımdan ayrı kalan Aatıf iyileşti.

Milli arada yapılan çalışmalarda Cocu, futbolcusunu ilk 11'e monte etmeye çalışıyor. Fiziksel açıdan da seviyesini yükselten Faslı futbolcu, formayı Valbuena'dan devralacak. Sakatlığının nüksetmemesi durumunda Konyaspor maçında ilk 11'de olacak.

Bunun yanısıra orta sahaya yeni transferler Tolga, Jailson, Benzia gibi isimler de monte edilecek. Böylelikle takım adeta yeni baştan ortaya çıkacak.

Yeni kaptan Skrtel

Fenerbahçe'de değişim sürüyor. Volkan Demirel ve Mehmet Topal'ın yedek kulübesine gelmesinin ardından kaptanlık için öne çıkan isim Skrtel oldu. Taraftarın da sevdiği Skrtel; tecrübesi, takıma katkısı ve liderliği ile öne çıktı. Volkan ve Topal'ın olmadığı maçlarda kaptanlık bandını Skrtel takacak.

Yüksek tempo

Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atiker Konyaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.

Sabahki idmanda futbolcuların, dayanıklılık testinden geçtiği belirtildi. Daha sonra pas çalışmasıyla başlayan ve hücum organizasyonlarıyla devam eden antrenmanın çift kale maçla tamamlandığı ifade edildi. Akşam antrenmanı ise ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.  Pas çalışmalarıyla devam eden idman, aktif dinlenmeye yönelik programla tamamlandı.

Cocu Takibi!
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Cocu Takibi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement