Çukurova İkili Briç Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Çukurova İkili Briç Şampiyonası

Çukurova İkili Briç Şampiyonası

Türkiye Briç Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan, “Çukurova İkili Briç Şampiyonası” gerçekleştirildi.

15.02.2014 14:30

Türkiye Briç Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan, "Çukurova İkili Briç Şampiyonası" gerçekleştirildi. Şampiyonaya farklı illerden 210 kişi katıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Asım Savaş Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada, İstiklal Marşı'nın ardından yaptığı konuşmada bu gibi sporlarla beynin genç tutulmasının sağlandığını söyledi.

Son yıllarda briç oynayanların sayısında büyük bir artış yaşandığına dikkati çeken Hadi, "Zeka sporlarıyla ilgilenenler doğru karar alırlar. Bu durum insanın yaşamını, davranışını ve ilişkilerini olumlu yönde etkiler. Farklı illerden kentimize gelen 210 briç sevdalısı konuklara başarılar diliyorum. Turnuva boyunca gerekli desteğimizi sürdüreceğiz. Dileğimiz, kentimizde daha büyük briç organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktır" diye konuştu.

Türkiye Briç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Gürkan, Adana'nın İstanbul ile Ankara'nın ardından üçüncü il olarak briçte pilot bölge olduğunu belirterek, kendilerine tesis ve diğer konularda büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür etti.

Gürkan, Haziran ayı içinde Hırvatistan'da Avrupa Şampiyonası yapılacağını, milli takım sporcularının bu yönde hazırlık yaptıklarını da kaydetti.

Türkiye Briç Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanı ve Adana Briç Kulübü Başkanı Hikmet Dörtkaş, Adana'ya daha büyük organizasyonlar verilmesi için girişimlerde bulunduğunu ifade etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çukurova İkili Briç Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement