Cuper: 2'nci Yarı Kontrolü Kaybettik - Son Dakika
Spor

Cuper: 2'nci Yarı Kontrolü Kaybettik

Cuper: 2\'nci Yarı Kontrolü Kaybettik

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, Galatasaray maçının ikinci yarısında kontrolü kaybettiklerini vurguladı.

26.02.2013 13:12  Güncelleme: 13:18

– ORDUSPOR teknik direktörü Hector Cuper, deplasmanda oynadıkları Galatasaray maçının ikinci yarısında kontrolü kaybettikleri için yenildiklerini söyledi.

Bu sezon deplasmanda hiç galibiyet alamayan Orduspor, Galatasaray'a 4-2 mağlup olurken puan kaybını da sürdürdü. Takımının müsabakanın ilk yarısında iyi mücadele ettiğini, ancak ikinci yarıda kontrolün kaybedilmesiyle gollerin peş peşe geldiğini vurgulayan Cuper, "İkinci yarıda, her iki takımın duruşu çok farklıydı. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

HİÇ GALİBİYETİ YOK

Orduspor bu sezon deplasmanda hiç maç kazanamazken 4-2'lik Galatasaray yenilgisinin ardından 23'üncü haftayı puan cetvelinde 26 puanla 15'inci sırada tamamladı. Mor beyazlı ekip bu maçlarda 5 galibiyet, 11 beraberlik, 7 mağlubiyetle 26 puan toplayabildi. İç sahadaki 11 maçın 5'ini kazanan Orduspor 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 19 gol attı, kalesinde ise 13 gol gördü.

Deplasmanda ise 12 maçta hiç galibiyeti olmayan Orduspor, 7 beraberlik, 5 mağlubiyetle rakip takıma toplam 7 gol attı, 15 gol yedi.

FORNEZZİ UNVANINI KORUYAMADI

Orduspor'un kalecisi Saso Fornezzi, Galatasaray maçında yediği 4 golle bu sezon ligde en az gol yiyen kaleciler arasındaki yerini de kaybetti. Fornezzi forma giydiği 23 lig maçında 28 gol yedi.

BARRAL'IN DURUMU İYİ

Galatasaray maçının 83'üncü dakikasında Didier Drogba ile çarpışınca başına aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılarak tedavisi devam eden David Barral'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Orduspor Kulübü'nden Barral'ın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, "Orduspor, Galatasaray karşılaşmasının 83'üncü dakikada Drogba ile çarpışarak kafasından yaralanan David Barral'ın sağlık durumu iyi. Barral, İstanbul'da yapılan tedavisinin ardından doktor kontrolünde 1 gün hastanede bekletilerek müşahede altına alınacak. Kontrollerin ardından ise Ordu'ya dönecek" ifadeleri kullanıldı.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cuper: 2'nci Yarı Kontrolü Kaybettik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement