Daily Express: Arda Turan, Arsenal'in Planlarını Kuvvetlendirdi - Son Dakika
Spor

Daily Express: Arda Turan, Arsenal'in Planlarını Kuvvetlendirdi

Daily Express: Arda Turan, Arsenal\'in Planlarını Kuvvetlendirdi

İngiliz basını, Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer haberlerinin doğru olmadığını yazarken "Arda Turan Arsenal'in planlarını kuvvetlendirdi." ifadesini kullandı.

03.07.2015 10:30  Güncelleme: 11:03

İngiltere'de yayımlanan günlük gazetelerden Daily Express'in, "Arda Turan Arsenal'in planlarını kuvvetlendirdi, Chelsea forvet oyuncusu arayışında Rahman'a katıldı." başlıklı haberine göre Arda Turan'ın, Barcelona'ya transfer haberlerinin doğru olmadığını ve Türkiye'de tatil yaparak dinlendiğini belirtti.

"TRANSFERİM DOĞRU DEĞİL" MESAJI

Haberde, 28 yaşındaki Atletico Madrid orta saha oyuncusunun, Barcelona'ya gideceği haberleriyle ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı, "Transferim ile ilgili haberler doğru değil. Tatildeyim ve dinleniyorum." ifadelerine yer verildi.

DEVLERİ HEVESLENDİRDİ

Arda Turan'ın bu açıklamasının, transferi için peşindeki Premier Lig'in dev takımları Manchester United, Liverpool ve Chelsea'yi heveslendirdiği kaydedildi.

ARSENAL'İN İŞTAHI KABARDI

Arsenal'in Augsburg tarafından 14 milyon sterlin değer biçilen Baba Rahman'ı transfer etme yarışına Manchester City ve Chelsea'nin de katıldığına işaret eden Daily Express, Arda Turan'ın geleceğine henüz karar vermediğini vurgularken, bu açıklamasıyla Arsenal'in yaz planlarına büyük destek verdiğini yazdı.

İŞTE ARDA'NIN MESAJI

Arda Twitter'da attığı tweet şöyle: "Bazı medya organlarında, transfer kutlaması yaptığıma ilişkin çıkan haberler doğru değil. Sadece tatil yapıyorum ve dinleniyorum. Hakkımdaki transfer haberleri gerçeği yansıtmıyor. Menajerim 3-4 kulüple görüşüyor. Bir anlaşma sağlanırsa buradan bilgilendirme yapacağım."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Daily Express: Arda Turan, Arsenal'in Planlarını Kuvvetlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Şevket : Sıradan bir futbolcuyu dünya yıldız takımlarıyla anmanın ne faydası olabilir herkes biliyorki ne Barselona ne Arsenal nr de m.united Arda'yı yedek kulübesinde oturtmaz 4 27 Yanıtla
  • ufuk: Yetiverdi gari ya.....sonunda başardınız artık arda diye hiç bir şey duymak istemiyorum 2 21 Yanıtla
  • paris: La bu ortada kaldi kovdular bunu yalanhaber yaptiriyo menejer oyunu bu kapanin elinde kalacak bu gune kadar hangi turk sonunu getirmiski biz millet olarak her guzel giden seyi bozariz tabiyatimizda vvar bu 2 17 Yanıtla
  • TC : madridden kovuldu kesin duyulmadan yer ariyordur 4 7 Yanıtla
  • Benjamin: Bomba 1Son saniye arda antalyasporda.bomba2 antalya messiyi kapa bildirdi.forza antalya 4 0 Yanıtla
  • tekin canyurt : barça ibrahimoviç ve henriyi kaç yaşında aldı kekkkk 1 3 Yanıtla
  • Kaan 07: Konuyla alakası yok ama Antalya sporun eto yu neden aldığını millet bilsin Antalya spor ciddi geliri olan şöyle söyleyeyim 5 yıldızlı bir otel yıl içinde en kötü 100 200 bin yardım eder kaç otel var Antalyada,Antalyaspor gayrimenkul zenginidir bunun gibi sonuç şu Antalyanın en büyük üç kağıtçıları kulübün başında Antalyayı yedikleri yetmedi tefecisi arazi mafyası şirket açıp devleti dolandıranı ekip tam gaz yolunda çarptıkları paraları eto yla sıfırladılar yemişim eto yu la gültekin gencer harbi canbazsın 2 0 Yanıtla
  • Azeri barsa: Arsenal alarsa isine yariyar barselonaliq deyil. 0 0 Yanıtla

Advertisement