"Daima Kazanan Olacaksın" - Son Dakika
Spor

"Daima Kazanan Olacaksın"

"Daima Kazanan Olacaksın"

Mesut’a bir destek de Paulo Coelho’dan geldi. Dünyaca ünlü yazar, “Hakkında ne söylerlerse söylesinler, daima kazanan sen olacaksın” dedi.

25.07.2018 05:36

Almanya Milli Takımı ile yollarını ayıran Mesut Özil'e, dünyaca ünlü Brezilyalı roman ve söz yazarı Paulo Coelho da destek verdi. Milyonlar satan "Simyacı" romanı dünyada 70 dile çevrilen Coelho, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla yıldız futbolcuya destek oldu.

Paulo Coelho, Mesut Özil'in yazdığı mektuptaki çarpıcı ifadelere atıfta bulunarak, "Okumaya değer bir metin: 'Kaybettiğimizde göçmendim.' Özil, geçmişte ve şimdi ne olduğu hakkında ne söylerlerse söylesinler, daima kazanan sen olacaksın" ifadelerini kullandı.

Bu arada Almanya Müslümanlar Merkez Konseyi (ZMD) Başkanı Aiman Mazyek, Mesut Özil'e karşı yapılanların tahrip edici ve alçakça olduğunu belirtti.

Alman basınına açıklamalarda bulunan Mazyek, "Dünya şampiyonu ve en iyi oyuncularımızdan birinin üzerine yağan daha önce benzeri görülmemiş bir saygısızlık, ön yargı ve ırkçılıktan beslenen bu tutum tahrip edici ve alçakçadır" diye konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Daima Kazanan Olacaksın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement