Darüşşafaka'dan Galatasaray'a Ligde de Geçit Yok - Son Dakika
Spor

Darüşşafaka'dan Galatasaray'a Ligde de Geçit Yok

Darüşşafaka\'dan Galatasaray\'a Ligde de Geçit Yok

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Darüşşafa, deplasmanda Galatasaray Odeabank'ı 89-77 yendi.

03.02.2018 19:42

Darüşşafaka, bu sonuçla 10. galibiyeti alırken, Galatasaray Odeabank 11. kez sahadan mağlup oldu.

Karşılaşmaya tempolu başlayan Galatasaray, Göksenin ve Summer'ın pota altından Hardy ve Taylor'ın dış atışlardan bulduğu sayılarla 2. dakikayı 10-2 geride bıraktı. Basit top kayıpları yapan Galatasaray karşısında Bell ve Wilbekin ile arka arkaya üç sayı çizgisinin gerisinden isabetler bulan Darüşşafaka, 6. dakikada öne geçti: 11-14. Kalan bölüm karşılıklı basketlerle geçilirken konuk ekip, ilk çeyreği 21-17 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğe Mehmet Yağmur ve Juskevicius'un sayılarıyla başlayan Galatasaray, Taylor'ın üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği basketle 15. dakikada yeniden üstünlük kurdu: 30-27. Pota altını etkili kullanan ve Kidd ile arka arkaya sayılar bulan Darüşşafaka, soyunma odasına 42-40 önde girdi.

Karşılıklı basketlerle başlayan üçüncü çeyrekte, Eric ile serbest atış çizgisinden sayılar üreten Darüşşafaka, 25. dakikayı 54-48 üstün geçti. Wilbekin ve Okben Ulubay'ın üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla konuk ekip, 19. dakikada farkı çift hanelere çıkardı: 54-64. Darüşşafaka, final periyoduna 69-57 önde gitti.

Son çeyrekte hücumlardan boş dönen Galatasaray Odeabank karşısında Eric'in pota altından Sant- ve Okben Ulubay'ın üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla farkı açan konuk ekip, 35. dakikayı 22 sayı (61-83) farkla üstün geçti. Kalan bölümde skor üstünlüğünü koruyan Darüşşafaka, sahadan 89-77 galip ayrıldı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Darüşşafaka'dan Galatasaray'a Ligde de Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement