Denizlispor'da Kadro Sıkıntısı - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Kadro Sıkıntısı

Denizlispor\'da Kadro Sıkıntısı

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 15 futbolcunun takımdan ayrılmasının ardından yeni bir takım kurmanın zorluğunu yaşadıklarını söyledi.

08.08.2012 16:19  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, 15 futbolcunun takımdan ayrılmasının ardından yeni bir takım kurmanın zorluğunu yaşadıklarını belirterek, "Çok ciddi borçla karşı karşıyayız. Fiziksel olarak lige hazırlanmak için gerekli olan süre elimizde yok. İlk onbir ile ilgili hala net bir durum yok" dedi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde kamp çalışmalarını sürdüren Denizlispor, günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanıyor. Teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde süren çalışmalarda takımdan çok sayıda oyuncunun ayrılması uyum sorunu yarattı. Yeni alınan oyuncular ve bazı mevkiilerde yaşanan eksiklikler Engin İpekoğlu'nu zora soktu.

15 futbolcunun takımdan ayrılmasının kulübe büyük zarar verdiğini belirten İpekoğlu, "Bu kadar oyuncu gitmemiş olsaydı sıkıntı çekmezdik. Bu sorunu gidermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fiziksel olarak hazır hale gelebilmek için en az 6 hafta gerekiyor ki bu bizde yok. Bu durum umarım bize sıkıntı yaratmaz. En kısa sürede fiziksel ve beyinsel olarak hazır duruma gelmek için çaba göstereceğiz. Çok ciddi bir borçla karşı karşıyayız" dedi.

Yeni sezonda iskelet bir kadro yaratmayı hedeflediğini söyleyen İpekoğlu, "İlk onbir ile ilgili hala net bir durum yok. Yeni takviyelerin ardından yolumuza bakacağız. Ligde iyi oynayan bir takım yaratmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz" diye konuştu. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Kadro Sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement