Denizlispor, Son 2 Maçını Kazanarak Söylentilere Son Vermek İstiyor - Son Dakika
Spor

Denizlispor, Son 2 Maçını Kazanarak Söylentilere Son Vermek İstiyor

Denizlispor, Son 2 Maçını Kazanarak Söylentilere Son Vermek İstiyor

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ligde kalan son 2 maçlarını kazanarak, bu konuda ortaya atılan söylentilere cevap vermek istediklerini söyledi.

03.05.2012 15:28

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, ligde kalan son 2 maçlarını kazanarak, bu konuda ortaya atılan söylentilere cevap vermek istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor, ligdeki son iki maçı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Adanaspor maçını kazanarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyor. Geçen hafta kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 3-2 mağlup olarak Play-off şansını kaybeden, ligde kalmayı da garantileyen Yeşil-siyahlı ekipte, Akhisar Belediyespor maçında bazı futbolcular ile taraftarlar arasında yaşanan tartışmaların yankıları sürüyor.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde futbolcular Fatih Yiğen, Emin ve Ragıp ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Denizlispor'un sezon başından beri yaşadığı maddi ve manevi sorunlara rağmen oyuncuların tüm güçleriyle sahada elinden geleni yaptığını belirten Özköylü, "Uzun haftalar düşme hattında bulunan Denizlispor, son 3 haftaya Play-off umudu ile girdi. Bu bir başarıdır. Bu başarıda yönetiminden futbolcusuna kadar herkesin emeği var" dedi.

Denizlispor taraftarlarının sezon başından beri kendilerine destek verdiğini belirten Özköylü, "Akhisar Belediyespor maçında bazı taraftarların futbolcularımıza yönelik sözlü saldırıları kabul edilemez. Bu oyuncuların hepsi namuslu insanlar. Kötü oynamış, hata yapmış olabilirler. Bu futbol oynayan herkes için geçerli bir durum. Ama kendilerine yapılan hakaretleri kabul etmek mümkün değil" diye konuştu.

Özköylü, Denizlispor taraftarının sezon boyunca kendilerine gösterdiği desteğe teşekkür ederek, "İnşallah bundan sonraki süreçte de, Denizlispor'a yakışır şekilde mücadelemize devam edip, hiç kimsenin aklında bir soru işareti bırakmadan, insanların Akhisar Belediyespor maçında düşünmek istediklerini düşündürtmeden ligi en iyi şekilde tamamlayacağız. Biz onurlu, namuslu insanlarız. Bu tür dedikodulara mahal bırakmak istemiyoruz. Onun için de kalan iki maçımızı da çıkıp, aslanlar gibi oynayacağız" şeklinde

konuştu.

"İKİ MAÇIMIZIN İKİSİNDE DE KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ"

Futbolda yenmek, yenilmek ve berabere kalmak olduğunu belirten Osman Özköylü, "Biz kalan iki maçımızın ikisinde de kazanmak için sahaya çıkacağız. Bunun böyle bilinmesini özellikle belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Denizlispor'da kalıp kalmayacağının henüz belli olmadığını vurgulayan Özköylü, "Bu ay yapılacak genel kurul sonrasında bir yönetim oluşacak. Bu yönetimle oturup görüşeceğiz. Ancak ben Denizlispor gibi bir takımda şartlar uygun olduğu taktirde kalmak isterim" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcular Fatih Yiğen, Emin ve Ragıp da, Akhisar Belediyespor maçında yaşananların kendilerini üzdüğünü, bunun tüm Denizlispor taraftarlarına mal edilmemesi gerektiğini söyleyerek, bu taraftarlara cevap vererek hata yaptıklarını ve özür dilediklerini söylediler.

Öte yandan Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, taraftarlarla diyaloga giren oyunculara mutlaka ceza verileceğini söyledi. Duman, verilecek cezanın yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirleneceğini belirtirken, takımın ilk 10 içinde yer alması halinde 300 bin TL, ligin ilk 7 içerisinde bitirilmesi halinde 500 bin TL prim verileceğini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor, Son 2 Maçını Kazanarak Söylentilere Son Vermek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement