Diego Costa Isırdı Mı? - Son Dakika
Spor

Diego Costa Isırdı Mı?

Diego Costa Isırdı Mı?

Geçtiğimiz gün Everton ile Chelsea arasında oynanan maçta yaşanan Diego Costa'nın rakibi Gareth Barry'i ısırdığı ile ilgili görüntüler ve tartışmalar yeni bir boyut kazandı.

14.03.2016 13:58

SPORCOPE DIŞ HABER - Geçtiğimiz gün Everton ile Chelsea arasında oynanan maçta yaşanan Diego Costa'nın rakibi Gareth Barry'i ısırdığı ile ilgili görüntüler ve tartışmalar yeni bir boyut kazandı. Diego Costa'nın maç sonu açıklamalarının ardından Everton menajeri Gareth Barry'nin olayla ilgili kendisine söylediği sözleri açıkladı...

Olayın yaşandığı görüntülerin ardından açıklama yapan Everton menajeri Roberto Martinez, maçın ardından

oyuncusu Gareth Barry'nin Diego Costa'nın kendisini ısırmadığını söylediğini belirterek, "Bana böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi. Gareth Barry bana olayla ilgili yaşadığı üzüntüyü dile getirdi" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Diego Costa'nın maçtaki yoğun itirazlarının yanı sıra Chelsea kulübü de konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Chelsea'nin resmi twitter adresinden yapılan açıklamada Martinez'in Barry açıklaması işaret edilerek, Diego Costa'nın Gareth Barry'i ısırmadığı ve bunun görüntülerde de net şekilde anlaşıldığı ifadeleri kullanıldı.

cos1

İşte Chelsea kulübünün o açıklamaları

— Chelsea FC (@ChelseaFC)

SUAREZ İKİ KEZ ISIRMIŞTI VE AĞIR CEZALAR ALMIŞTI

Bu gelişmelerin ardından ise İngiltere Futbol Federasyonu'nun nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda benzer şekilde yaşanan ve şimdilerde Barcelona'da oynayan Luis Suarez, Liverpool'da oynarken ve 2014 Dünya Kupası'nda grup maçında Chiellini'yi ısırdıktan sonra ağır cezalar almıştı.

Liverpool forması giydiği dönem oynanan bir maçta Branislav Ivanovic'i ısırdığı ortaya çıkan Uruguaylı yıldız o hareketinin ardından 10 maçtan men cezası almıştı. Aynı hareketi 2014 Dünya Kupası'nda Chiellini'ye de yapınca FIFA Luis Suarez'e 4 ay futboldan ve 9 milli maçtan men cezaları vermişti.

Suarez ayrıca 2011 yılında da Ajax forması giydiği dönemde Feyenoordlu Ottman Bakkal'ı ısırmıştı.

Luis Suarez & Chiellini

chirr

Luis Suarez & Branislav Ivanovic

55ea7122f018fbb8f880301c

Luis Suarez & Otman Bakkal

55ea7123f018fbb8f880301e

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Diego Costa Isırdı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement