Diyarbekirspor'da İlk Transfer Vedat - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da İlk Transfer Vedat

Spor Toto 3. Lig Takımlarından Diyarbekirspor, Vedat Budak’la anlaşma imzaladı.

16.06.2017 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig Takımlarından Diyarbekirspor, Vedat Budak'la anlaşma imzaladı. Diyarbekirspor'un alt yapısında yetişen ve Diyarbakırlı olan Vedat Budak'la bir yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Diyarbakırspor, Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Birlikspor, Evkur Yeni Malatyaspor, Büyükçekmece Tepecikspor ve son olarak Aydınspor 1923 Spor'un formasını giyen Vedat Budak'la her konuda anlaşma sağlandı. 26 yaşındaki futbolcu, yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Vedat Budak, yaptığı açıklamada, Diyarbekirspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti. Vedat Budak, "Diyarbekirspor'un şampiyonluk hayalini gerçekleştirmek istiyorum. Bu nedenle Diyarbekirspor'un transfer teklifini kabul ettim. İnşallah bu sezon 2. Lig özlemine son veririz" dedi.

Diyarbekirspor'un Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ise inandıkları ve güvendikleri bir futbolcuyla anlaştıklarını kaydetti. İlhanlı, "Evladımız Vedat Kardeşimize inanıyoruz. İnşallah takımımızın şampiyonluğuna büyük katkılar kazandıracağına inanıyorum. Kulübümüze ve Diyarbakırımıza hayırlı olsun" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da İlk Transfer Vedat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement