Draxler Sezon Sonuna Kadar - Son Dakika
Spor

Draxler Sezon Sonuna Kadar

Draxler Sezon Sonuna Kadar

Avrupa devlerinin rüyalarını süsleyen Alman Milli futbolcu Julian Draxler flaş bir açıklama yaptı.

21.11.2013 10:45

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Alman futbolunun gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olması beklenen Julian Draxler için, Manchester United, Real Madrid, Arsenal ve Chelsea sıkı bir transfer savaşına girişmişti.

20 yaşındaki futbolcu, Salı günü Londra'daki Wembley Stadı'nda İngiltere ile Almanya arasında oynanan özel maçta ikinci yarıda görev almıştı.

Başarılı ortasaha futbolcusu, "Schalke'de neredeyse her maçta oynama şansım var. Bireysel gelişim anlamında bu çok önemli. Her yaz döneminde, benim için en iyisi neyse onu yapacağımı söylüyorum ve bu yaz da aynı şey olacak. Neler olacağını göreceğiz. Ancak Ocak ayında kesinlikle bir değişiklik yok" dedi.

ARSENAL'E GÖZ KIRPTI

Arsenal'de forma giyen vatandaşları Mesut Özil, Lukas Podolski ve Per Mertesacker ile konuştuğunu dile getiren genç yıldız şöyle konuştu:

"Her zaman İngiliz takımlarının çok büyük olduklarını söylüyorum ve elbette Arsenal de bunlardan biri. Arkadaşlarımla Arsenal hakkında konuşuyoruz ve bana hep güzel şeyler söylüyorlar.

Sezon sonunda neler olacağını bilemeyiz ancak Arsenal çok ama çok güzel bir takım. Hep genç oyuncuları var ve benim sevdiğim gibi çekici bir futbol oynuyorlar. Ancak bununla ilgili daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü yarın gazetelerde Arsenal'de oynamak istediğim yönünde haberler çıkacak ve ben de Schalke insanlarının böyle şeyler duymasını istemiyorum."

Draxler, Mayıs ayında kulübü Schalke ile olan mevcut sözleşmesini 2018'e kadar uzatmıştı.

Bu sezon Schalke'de 10 numaralı formayı giymeye başlayan Draxler, müthiş formunu sürdürürken, 18 resmi maçta sahaya çıkmış ve 4 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Draxler, 2012 Ekim'de Montpellier ile oynanan maçta fileleri havalandırmış ve 19 yaş artı 13 günle Şampiyonlar Ligi tarihinde gol atan en genç Alman futbolcu unvanını eline geçirmişti. Önceki rekor, 19 yaş artı 100 günle Lars Ricken'e aitti.

Alt yapısından yetiştiği Schalke'de 2010-2011 sezonundan itibaren A takımda hizmet vermeye başlayan Draxler, Alman ekipte toplam 127 resmi maçta görev alıp 25 gol atarken, 18 de asist yaptı. Draxler, Almanya A Milli takım formasını da 10 defa terletti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Draxler Sezon Sonuna Kadar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement