Galatasaray #39;ın yıldız oyuncusu Didier Drogba, sözleşmesini uzatma konusunu şu an düşünmediğini söyledi.
BHT 1 kanalına açıklamalarda bulunan Drogba, quot;Burada kalıp kalmayacağım önemli değil. Şu an burada olmaktan keyif alıyorum. Herkes de bana 36 yaşımda olduğumu ve oyundan keyif almam gerektiğini söylüyor. Ben de tadını çıkarıyorum. İstanbul #39;u çok seviyorum. İnsanlar çok sıcaklar. Tarihi bir çok yer var. Burada olduğum için çok şanslıyım. quot; dedi.
Izet Hajrovic #39;e övgüler yağdıran deneyimli oyuncu, quot;Henüz adaptasyon sürecinde. Genç bir oyuncu. Çok iyi bir insan. Oldukça yetenekli ve geleceği çok parlak. quot; diye konuştu.
Roberto Mancini #39;yi çok başarılı bulan Drogba, quot;Hala 3 kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Chelsea karşısında da ilk maçta iyi iş çıkardık. Lige yavaş yavaş adapte olduk. quot; ifadelerini kullandı.
Son Dakika › Spor › Drogba'dan Sözleşme Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.