Yüksel Günay: Dünyada Böyle Bir Kulüp Yok - Son Dakika
Spor

Yüksel Günay: Dünyada Böyle Bir Kulüp Yok

Yüksel Günay: Dünyada Böyle Bir Kulüp Yok

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, her türlü zorluğa rağmen kulüp olarak 2013 yılını iyi geçirdiklerini ifade etti.

31.12.2013 11:18  Güncelleme: 11:41

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay,  AA muhabirine 2013 yılını değerlendiren başkan Günay, kulübün geride kalan yılda da daha önce olduğu gibi Türk sporuna önemli hizmetler yaptığını belirterek, "Fenerbahçe Kulübü'nde amatör şubelerde 2013 yılında 2 bin 154 kişi spor platformlarına çıkmış ve yarışmıştır. Dünyada böyle bir kulüp yok. Futbolda her şey olabilir; inersin, çıkarsın ama Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bütün branşları ile ayaktadır" ifadelerini kullandı.

"ZORLUKLARA RAĞMEN..."

Yüksel Günay, zorluklara rağmen camia olarak yılı iyi bir şekilde geride bıraktıklarını kaydetti.

Yıl içindeki tabloya bakıldığında futbol takımının iyi durumda olduğunu gördüğünü anlatan Divan Kurulu Başkanı, "2013 yılı Fenerbahçe Spor Kulübü için her türlü zorluklara rağmen, iyi geçmiştir. Fenerbahçe camiası hem mali kongresini, hem geçici olağanüstü genel kurulunu yapmıştır. Profesyonel şube (futbol) puan cetvelinde birinci durumdadır. Amatör şubelerimizde ise geçen yıla ölçü olarak bakarsanız aynı seviyelerde başarılı bir şekilde devam etmekteyiz" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE DIŞARIDAN MÜDAHALEYİ SEVMİYOR"

Kongre üyelerinin, kasım ayının başında gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında topluma önemli bir mesaj verdiğini kaydeden Günay, "Fenerbahçe dışarıdan müdahaleyi sevmiyor" dedi.

Günay, "Bu kongremiz şunu gösterdi, Fenerbahçe dışarıdan müdahaleyi sevmiyor. 'İstemem, ben kendi işimi hallederim, kapımın önünü temizlemesini bilirim' dedi. Durum budur" diye konuştu.

"TATSIZ OLAYLARLA KARŞILAŞILMASIN"

Yüksel Günay, 2014 yılı için beklentilerini de dile getirerek, "2014 yılında,  Türk spor camiası için, geçmiş yıllarda yaşanan tatsız olaylarla tekrar karşılaşılmamasını arzu ediyorum. Eminim ki her kulüp başkanı, her yönetici ve federasyon, Türk sporuna yakışır, laik düzene yakışır ahlak ve anlayış içinde olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yüksel Günay: Dünyada Böyle Bir Kulüp Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement