Galatasaraylı Eboue'ye Florya Yasağı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Galatasaraylı Eboue'ye Florya Yasağı

03.09.2014 14:54  Güncelleme: 15:07

Galatasaray, elinden çıkaramadığı Emmanuel Eboue'nin Florya'ya girişini yasakladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin kadroda düşünmediği Fildişili savunmacı disiplinsiz davranışları sebebiyle Florya'da artık antrenman dahi yapamayacak!

EBOUE +1 OLMAYI KABUL ETTİ

A2 takım ile idmanlara çıkan Fildişili oyuncuya kadroda düşünülmediği hem Cesare Prandelli hem de yönetim tarafından kendisine iletildi ve takım bulması istendi. Ancak Eboue yeni yabancı kuralındaki +1 olmayı kabul etti.

FLORYA'YA GİRİŞİ YASAKLANDI

Bununla birlikte disiplinsiz davranışları ile öne çıkan ve son antrenmanlarda tavırlı halleri dikkat çeken yıldız sağ bek sonunda yönetimi bir hayli kızdırdı. Tecrübeli sağ beke, Metin Oktay Tesisleri’ndeki disiplinsiz hareketleri sebebiyle artık antrenmanlara çıkamayacak.

Cimbom'dan yıllık 2.2 milyon avro alan yıldız savunmacıya başka hiçbir kulüp iyi bir teklifte bulunmayınca o da sarı kırmızılı takımda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaraylı Eboue'ye Florya Yasağı - Son Dakika


Advertisement