Efeler Ligi'nde Kolay Rakip Yok" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Efeler Ligi'nde Kolay Rakip Yok"

09.08.2017 17:05

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un kulüp başkanı Alinur Aktaş, ligde kolay rakip olmadığını, iyilerin içinde en iyi olabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un kulüp başkanı Alinur Aktaş, ligde kolay rakip olmadığını, iyilerin içinde en iyi olabilmek için mücadele edeceklerini söyledi.

Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, fikstür çekiminin tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Halkbank ile karşılaşacaklarını dile getiren Aktaş, "Sezona 24 Eylül'de deplasmanda Halkbank gibi zorlu bir rakiple başlayacağız. Efeler Ligi'nde kolay rakip yok. İyilerin içerisinde en iyi olabilmek adına mücadele edeceğiz." dedi.

Aktaş, İnegöl Belediyespor olarak bu yıl ilk defa Balkan Kupası'nda mücadele edeceklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Balkan Kupası'nda verilecek mücadelenin sonunda arzumuz inşallah Challenge Cup'a katılmak. Efeler Ligi'ndeki 5'inci yılımızda Avrupa'da boy göstermek bizim için çok ciddi bir ayrıcalık. Challenge Cup'a katılırsak bu heyecanımızı ikiye katlamış olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Efeler Ligi'nde Kolay Rakip Yok' - Son Dakika


Advertisement