Elazığspor Kulübü'nün Olağanüstü Kongresi Ertelendi - Son Dakika
Spor

Elazığspor Kulübü'nün Olağanüstü Kongresi Ertelendi

Elazığspor Kulübü\'nün Olağanüstü Kongresi Ertelendi

Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şener: "Bu kulübü bizden daha iyi yöneteceklerini iddia edenler varsa, buyursun gelsin"

28.06.2014 20:09

Elazığspor Kulübü'nün olağanüstü kongresinin 28 Haziran'a ertelendiği bildirildi.

Elazığ Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde bugün gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü genel kurul, yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi. Kongre, 28 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Elazığspor Kulübü Hukuk İşleri Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Şener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kulüp yönetiminde yeni oluşumlara zamanında fırsat verebilmek için mali kongrede olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını ancak yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle prosedür gereği kongreyi bir hafta sonrasına ertelediklerini belirtti.

Kulübü daha iyi yerlere getirmek için yönetim olarak 2,5 yıldır özveriyle çalıştıklarını ancak takım küme düştükten sonra kulüp yönetimine karşı eleştirilerin arttığını ifade eden Şener, mevcut yönetimin kulübün sahibi olmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Mevcut durumda biz yönetim olarak bırakmak zorundayız. Bu kulübü bizden daha iyi yöneteceklerini iddia edenler varsa, buyursun gelsin. Bu iddiada olanlar, yeni yönetimlerini oluştururlar, biz de kendilerine başarılar dileriz, elimizden gelen desteği veririz."

Şener, yönetime talip olmak üzere bugüne kadar kulübe başvuru gelmediğini belirtti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Elazığspor Kulübü'nün Olağanüstü Kongresi Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement