Emin Kar, Şampiyon Boksörü ve Hocalarını Kutladı - Son Dakika
Spor

Emin Kar, Şampiyon Boksörü ve Hocalarını Kutladı

Emin Kar, Şampiyon Boksörü ve Hocalarını Kutladı

Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Ankara Başkent Turnuvası"nda şampiyon olan Tamer Tok ve antrenörlerini kutladı.

03.04.2013 17:51

Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Ankara Başkent Turnuvası"nda şampiyon olan Tamer Tok ve antrenörlerini kutladı.

Samsunspor'un amatör branşlarının boks takımında mücadele veren 50 kg boksör Tamer Tok, 21-24 mart tarihleri arasında Ankara'da 10 il ve 15 Ankara takımının katılımı ile gerçekleşen, "Ankara Başkent Turnuvası"nda tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Boksörün Antrenörleri Nihat Bilir, Tarık Demirci, Teknik Direktör Mustafa Bilir ile şampiyon sporcu Tamer Tok, Samsunspor Başkanı Emin Kar'ı ziyaret etti. Başkan Emin Kar, şampiyon boksör ve hocalarını tebrik ederek, "Başarınızla gurur duyuyoruz. Her zaman yanınızdayız. Bünyemizden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonları yetiştireceğiz. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Şampiyon boksörün antrenörlerinden Nihat Bilir, "Tamer, büyük takımların 4 sporcusunu devirerek şampiyon oldu. Büyük bir başarıya imza attı. Şimdi sırada Türkiye Üst Minikler Türkiye Şampiyonası var. Bunda da sporcumuz şampiyon olacak. Asıl hedefimiz ise Avrupa'da madalya. Sporcularımıza güveniyoruz" diye konuştu.

Diğer antrenör Tarık Demirci ise, "Samsun'da amatör branşta ilk madalyamızı aldık. Bunun devamı gelecektir" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emin Kar, Şampiyon Boksörü ve Hocalarını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement