Emniyet Tek Golle Güldü - Son Dakika
Spor

Emniyet Tek Golle Güldü

Emniyet Tek Golle Güldü

Türk Polis Teşkilatı'nın 168.kuruluş yıldönümü dolayısıyla Yalova Emniyet Müdürlüğü ile futbol hakemleri dostluk maçında karşı karşıya geldi.

09.04.2013 12:54

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Yalova Emniyet Müdürlüğü ile futbol hakemleri dostluk maçında karşı karşıya geldi.

İlki geçen yıl düzenlenen ve gelensek hale getirilen müsabakayı bu yıl Yalova Emniyet Müdürlüğü 79. dakikada Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Akdağ'ın golüyle 1-0 kazanarak geçen yılın rövanşını aldı.

Yalova İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç'ın yönettiği müsabakayı şeref tribününden emniyet mensupları takip ederek takımlarına destek verdi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Akdağ, maç öncesinde TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Sefa Demir'e dostluk için çiçek verdi.

Emniyet takımının formasını terleten Akdağ, "Teşkilatımızın kuruluşunun 168. yıldönümünde Yalova'daki il hakemlerimizle dostluk maçının ikincisini yaptık. Maç için Atatürk Stadyumu'nu bize tahsis eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete'ye teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Hakemlerin kaptanı Sefa Demir, "Türk Polis Teşkilatı'nın 168. yıldönümünü kutluyoruz. Onlar maçlarda güvenlik tedbiri alırken, biz hakemler de saha içinde maçı yönetiyoruz. Bu tür organizasyonlarla emniyet ve hakemler arasındaki dayanışmayı sağlamaya devam ediyoruz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Emniyet Tek Golle Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement