Erkan Teper'in Avrupa Şampiyonluk Maçı Girişleri Bedava - Son Dakika
Spor

Erkan Teper'in Avrupa Şampiyonluk Maçı Girişleri Bedava

Erkan Teper\'in Avrupa Şampiyonluk Maçı Girişleri Bedava

Cuma günü Almanya’nın Münih kentinde bulunan ve Almanya’nın Holyvood’u olarak bilinen dev film stüdyolarından Baviaria Filmgelande’de Avrupa şampiyonluk maçına çıkacak olan Erkan Teper’in rakibi Fransız Johann Duhupas, korktu ve maçtan kaçtı.

10.06.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cuma günü Almanya'nın Münih kentinde bulunan ve Almanya'nın Holyvood'u olarak bilinen dev film stüdyolarından Baviaria Filmgelande'de Avrupa şampiyonluk maçına çıkacak olan Erkan Teper'in rakibi Fransız Johann Duhupas, korktu ve maçtan kaçtı.

Rakibin mücadeleden vazgeçmesi üzerine yeni rakip arayışlarına giren menajerler yine Fransız bir boksör olan Newfel Ouatah ile anlaşmaya vardı. Yeni rakip Newfel, bugüne kadar çıktığı 12 maçtan 8'i nakavtla olmak üzere hepsini kazanmış ve Fransa şampiyonluk kemerini elinde bulunduran bir boksör. Alman televizyonu Sat1 tarafından yayınlanacak olan karşılaşmanın biletlerinin ise bedava olacağı açıklandı.

Teper'in basın danışmanı Vedat Alyaz, maça girenlerden ücret almayacaklarını belirterek, "Dorukların Kralı lakaplı boksörümüz Erkan Teper'in bu ilk Avrupa şampiyonluk maçı olduğu için vatandaşlarımıza bir hediye verelim dedik ve girişleri ücretsiz yaptık. Tüm vatandaşlarımız davetlimizdir. Gelsinler ve inşallah hep beraber ülkemize bu Avrupa şampiyonluğunu hediye edelim" dedi.

DORUKLARIN KRALI LAKAPLI ERKAN TEPER İDDİALI

Önümüzdeki günlerde Klitschko ile dünya şampiyonluk maçına çıkacak olan dünya ikincisi Kubrat Pukev ile antrenman dövüşlerini gerçekleştiren Türk boksör Erkan Teper, Pukev'e zor anlar yaşatarak boksta 1 numara olacağının sinyallerini vermişti. Boksörümüz bu maçı alması durumunda dünya şampiyonluk maçına çıkma hakkını da kazanmış olacak. Formunun zirvesinde olduğunu ifade eden Teper, "Çok şükür antrenmanlar sorunsuz bir şekilde sona erdi. Şu an hafif idmanlarla maç gününü beklemeye başladık. Bu maçı kazanarak ülkeme altın kemeri getirmek en büyük idealimdir" şeklinde konuştu.

Erkan Teper'in babası Yusuf Teper de, boksörün daha önce Asya şampiyonu olduğunu belirterek, vatandaşlarımızdan destek beklediğini söyledi. - MÜNİH

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Erkan Teper'in Avrupa Şampiyonluk Maçı Girişleri Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement