Rodriguez: Erkekler de Ağlar - Son Dakika
Spor

Rodriguez: Erkekler de Ağlar

Rodriguez: Erkekler de Ağlar

2014 FIFA Dünya Kupası'nın yıldızı Kolombiyalı James Rodriguez, Brezilya maçının ardından gözyaşlarını tutamamasının nedenini anlattı.

05.07.2014 14:05  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014 FIFA Dünya Kupası'na veda eden Kolombiya'nın genç yıldızı James Rodriguez, karşılaşmanın ardından gözyaşlarını tutamamasına ilişkin, "Erkekler de ağlar. Ülkeme büyük bir mutlulukla dönüyorum, çünkü harika bir takım olduk" dedi.

Kolombiya'nın Brezilya'ya 2-1 yenilerek kupadan çeyrek finalde elenmesinin ardından sahada uzun bir süre gözyaşlarına hakim olamayan ve Brezilyalı David Luiz ile Daniel Alves tarafından teselli edilmeye çalışılan turnuvanın yıldızı James Rodriguez, karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Turnuva boyunca 5 maçta 6 gol ve 2 asistlik performansıyla futbolseverlerin dikkatini çeken Rodriguez, maçın ardından verdiği duygusal tepkiye ilişkin olarak, "Ağladım, çünkü turnuvada elimizden gelenin gerçekten de en iyisini yaptık. Erkekler de ağlar. Ülkeme büyük bir mutlulukla dönüyorum, çünkü harika bir takım olduk" ifadesini kullandı.

Hakemin verdiği kararların yarı finale adlarını yazdıramamasında etkili olduğunu savunan Rodriguez, "Hakem, Brezilyalıların faullük hareketlerini cezalandırmadı. Yine de turnuvadan başımız dik ayrılıyoruz" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Maçın ardından David Luiz'in, yanına gelerek kendisini turnuvadaki performansından dolayı tebrik ettiğini aktaran Rodriguez, "İyi bir futbolcu olduğumu söyledi. İşin doğrusu, yıldız oyuncuların yanıma gelerek bana sarılmasından mutluluk duyuyorum. Artık başımız dik ve Kolombiyalılara bize verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Rodriguez: Erkekler de Ağlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement