Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor'u 4-0 yendiği karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, oyuncularını farklı galibiyetten dolayı kutladı.
Yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Yanal, "Deplasmanda gol atamamış bir takım diye baktığımızda, aslında Akhisar takımın ikinci bölge savunmasını en iyi yapan takımlardan biri olduğunu biliyoruz. Büyük takımları her zaman zorladılar. Tabii bugün bizim hem cömertliğimiz hem de kaçan penaltı sonrasına kısa bir süre gerginliğimiz olumsuzdu. Ama sonra toparladık. Oyuncularımızı tekrar tekrar kutluyorum." ifadelerini kullandı.
Ligin ilk yarısında kalan maçlarını da kazanarak lig arasına lider olarak girmek istediklerini belirten başarılı teknik adam, "Devre arasına kadar iki maç daha var. Onları da kazanmak istiyoruz. Biz biraz cömerttik bugün. Bence bizim en büyük gücümüz ofansif, ön bölge oyuncuları. Bugün biraz farklı düşündüm. Mehmet Topal'ın o bölgedeki oyunu beni fazlasıyla memnun etti. Onu ben tutmak istedim. O yüzden böyle değişiklikler yaptım. Oyuncularımı kutluyorum. Kazandık, üç puanı hanemize yazdık." şeklinde konuştu.
Son Dakika › Spor › Ersun Yanal: Bugün Biraz Cömerttik - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.