Es Es"İn Golleri Orta Sahadan - Son Dakika
Spor

Es Es"İn Golleri Orta Sahadan

Es Es"İn Golleri Orta Sahadan

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'de bu sezon attığı 30 golün 17'si orta saha oyuncularından gelirken, takımın forvetleri 9 gol kaydetti.

21.04.2014 11:36  Güncelleme: 12:05

DENİZ AÇIK - Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'de bu sezon attığı 30 golün 17'si orta saha oyuncularından gelirken takımın forvetleri de 9 gol kaydetti.

Süper Lig'de yaptığı 29 maçta 30 gol kaydeden Eskişehirspor'un golcü isimleri beşer golle Erkan Zengin ve Henri Bienvenu oldu. Bu ikiliyi üçer golle Aytaç Kara, Cristobal Jorquera ve sezonun ikinci yarısında takımdan ayrılan Alfred N'Diaye, takip etti.

Diego Angelo, Diomansy Kamara ve Necati Ateş ise ikişer golle takımlarına skor katkısında bulundu. Erman Kılıç, Hürriyet Gücer, Özgür Çek ve sezonun ikinci yarısında Galatasaray'a transfer olan Veysel Sarı da "Es Es" adına rakip ağları birer kez havalandırdı. Bursaspor'un savunma oyuncusu Civelli'de sezonun ilk maçında Eskişehirspor ile yaptıkları maçta kendi kalesine bir gol atmıştı.

"Kırmızı Şimşekler"in forvetleri, rakip ağlara 9 gol atarken, orta saha oyuncuları 17 gol, savunmacıları da 3 gol kaydetti.

 

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Es Es'İn Golleri Orta Sahadan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement