Eski Beşiktaşlı Deron Williams Özlediği Şehri Açıkladı - Son Dakika
Spor

Eski Beşiktaşlı Deron Williams Özlediği Şehri Açıkladı

Brooklyn Nets’in süper yıldızı Deron Williams, Resident dergisine verdiği röportajda New York şehri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

04.09.2014 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2011 yılından itibaren Nets forması giyen Deron Williams, halen New York şehrine alışamadığını ve yaz aylarında şehirden uzaklaşarak Utah’a gittiğini söyledi: “Yalan söylemeyeceğim. Kendimi bir New York’lu gibi hissetmiyorum. Texas’ta bir dairede büyüdüm. Orada çocuklarınızı dışarı yollayıp, oyun oynamaları sağlayabilirdiniz. Burası ise daha karmaşık. Onları okula götürmek tam bir kabus. Utah’ta ise çocuklarınız bölgedeki en yakın okula gönderebilirdiniz. Çünkü oradaki okulların hepsi mükemmel. Doğrusunu söylemek gerekirse her yaz Utah’a gitmekten mutluluk duyuyoruz. Trafik yok, kalabalık yok. Kızlarımın halen orada arkadaşları var.”

Deron Williams’a bir insanı New Yorklu yapan detaylar soruldu. Yıldız oyun kurucunun cevabı şöyle oldu: “Metroya binmek. Bunu ben de seviyorum. Özel şoförüm ve bir arabam var fakat metro kesinlikle daha hızlı. İkincisi ise New York/ Brooklyn aksanı. Bende kesinlikle yok. Üçüncüsü ise New Yorklular çok sert. Ya da en azından öyle olduklarını düşünüyorlar.”

nba.com

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Eski Beşiktaşlı Deron Williams Özlediği Şehri Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement