Etik Kurulu'nun Düşündüren Çelişkisi! - Son Dakika
Spor

Etik Kurulu'nun Düşündüren Çelişkisi!

Etik Kurulu\'nun Düşündüren Çelişkisi!

SPORX ÖZEL – Şike yargılaması konusunda raporunu hafta başında TFF yönetim Kurulu'na teslim edecek olan Etik Kurulu'nun son günlerde yoğun bir şekilde savunma alma işlemi gerçekleştirmesi kafaları karıştırdı… Etik Kurulu Başkanı...

12.04.2012 16:30

SPORX ÖZEL – Şike yargılaması konusunda raporunu hafta başında TFF yönetim Kurulu'na teslim edecek olan Etik Kurulu'nun son günlerde yoğun bir şekilde savunma alma işlemi gerçekleştirmesi kafaları karıştırdı… Etik Kurulu Başkanı Prof.Dr. Oğuz Atalay'ın, 21 Mart 2012 günü "Etik Kurulu açısından savunma alma işlemi tamamlanmıştır" açıklaması yapmasına rağmen, kurulun sürpriz bir şekilde savunma alma girişiminde bulunması ilginç bir çelişkiyi ortaya çıkarttı.

Ekim Kurulu Başkanı Atalay, 21 Mart günü İzmir'de Habertürk Tv'nin canlı yayın konuğu olduğu programda, "Şu anda yapılan şey şu. Kişilerin savunmalarını profesyonel disiplin kurulu aldı. Kulüplerin yani tüzel kişiliklerinde savunmalarını Etik Kurulu olarak biz istedik. ve onlar da geldi. Şu anda savunma alma aşaması tamamlanmış durumda. Ayrıca mahkemeden, savunma aşamasındaki verilen savunmaları istedik. Bireylerin şahsi savunmaları profesyonel disiplin kuruluna geldi, kulüplerin savunmaları da doğrudan bize yani etik kuruluna geldi" açıklaması yapmıştı.

"Savunma alma işlemi tamamlanmış" diyen ve ayrıca "Kişilerin savunmalarını PFDK, kulüplerin savunmasını ise Etik Kurulu alıyor" açıklamalarına karşılık, Etik Kurulu'nun hem savunma alma işlemine devam etmesi hem de kişilerin savunmalarını alması "Etik Kurulu'nun yaptığı etik mi değil mi ?" sorusunu akıllara getirdi.

ÖZEL HABER – Tahir Kum

İŞTE ETİK KURULU'NU ÇELİŞKİYE DÜŞÜREN O AÇIKLAMA

%%EMBEDVIDEO_3584%%

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Etik Kurulu'nun Düşündüren Çelişkisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement