Sedat Doğan: Fatih Terim, TFF ile Nisan Ayında Anlaşmış - Son Dakika
Spor

Sedat Doğan: Fatih Terim, TFF ile Nisan Ayında Anlaşmış

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Sedat Doğan, "Biz Fatih Terim'e, 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik ama kendisi TFF ile nisan ayında anlaşma sağlamış." dedi.

23.09.2014 09:01  Güncelleme: 12:12

Galatasaray'ın eski yöneticisi Sedat Doğan, katıldığı Telegol programında teknik direktör Fatih Terim'in, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılış süreciyle ilgili konuştu. Başkan Ünal Aysal'ın Fatih Terim ile Avrupa'da kupa kazanmak istediğini söyleyen Doğan, Terim'in TFF ile Nisan ayında anlaşma sağladığını ifade etti.

"TERİM'E 'GİTME' DEDİK"

"TFF'nin Galatasaray'dan izin alması hikaye." diyen Sedat Doğan, "Biz Fatih Terim' 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik. Doğan, TFF'nin Fatih Terim'e teklifinde başka oyunlar olduğunu iddia ederken, "Hiçbirimiz Nisan ayındaki görüşmelerden haberdar değildik. Fatih hocayla Nisan ayında görüşüldü, ama bizden Eylül'de izin almaya gelmişler." dedi.

"DENİZLİ GELECEKTİ AMA..."

Mustafa Denizli konusuna da açıklık getiren Doğan, "Mustafa Denizli milli takımların başına getirilecekti. 'Hocam gel, bekliyoruz' dediler. Ama Denizli'ye İzmir'den buraya arabayla gelirken kimler 'Biz bunu yapamayacağız galiba' dedi. Bunları açıklasınlar." ifadelerini kullandı.

Sedat Doğan: Fatih Terim, TFF ile Nisan Ayında Anlaşmış
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sedat Doğan: Fatih Terim, TFF ile Nisan Ayında Anlaşmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şırnaklı: bu işin içinde aziz yıldırım var bunu ben hep söylemişimdir çünkü fatih terim galatasarayın başında 4 yıl üsüste şampiyonluk sözü verdi azziz yıldırımda ben burda olduğum sürece sen o şampiyonlukları unut dedi ben hada ölmedim dedi aziz yıldırım baktı 2 yıl üs üste şampiyon oldu korkmaya başladı hemen federasyon başkanıyla anlaştı sen bu adamı burdan al parası neyse bende yardımcı olurum sana hem sende istifa etmekten kurtulursun dedi yoksa istifası cebindeydi tabi aziz yıldırımda kurtuldu yoksa hem hapis hem küme düşme olacaktı 13 1 Yanıtla

Advertisement