Fatih Terim eski öğrencisini tekrar takımda istiyor! Michael Seri transferi için adım atıldı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim eski öğrencisini tekrar takımda istiyor! Michael Seri transferi için adım atıldı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Michael Seri, Fatih Terim'in raporu sonucunda yeniden sarı-kırmızılıların gündemine geldi. Son olarak Fransız ekibi Bordeaux'da forma giyen Seri için Napoli de devrede. Sezon sonunda Fulham'la sözleşmesi bitecek futbolcunun transferinin 2-3 milyon euro bandında bitebileceği düşünülüyor.

13.08.2021 09:38  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar eski futbolcusu Michael Seri'yi yeniden gündemine aldı. Teknik direktör Fatih Terim'in yeniden takımında görmek istediği futbolcunun transferinin 2-3 milyon euro bonservis karşılığında bitebileceği ifade edildi.

TRANSFER 2-3 MİLYON EUROYA BİTEBİLİR

Fotomaç'ın İtalyan basınından aktardığı habere göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Seri'yi transfer etmek için yoğun mesai harcıyor. Şu anda Galatasaray ile Fulham yönetiminin, daha önce yaşanan problemlerden dolayı iyi olmadığı belirtilirken, yıldız ismin Fulham'dan ayrılacağı konuşuluyor. Öte yandan Galatasaray ile beraber Napoli'nin de Michael Seri'yi istediği ve Seri'nin sezon sonunda Fulham ile sözleşmesinin sona ermesinden dolayı transferin 2-3 milyon euro bandında bitebileceği kaydedildi.

Fatih Terim eski öğrencisini tekrar takımda istiyor! Michael Seri transferi için adım atıldı

Son Dakika Spor Fatih Terim eski öğrencisini tekrar takımda istiyor! Michael Seri transferi için adım atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement