Fatih Terim'in Kader Günü! - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih Terim'in Kader Günü!

Fatih Terim\'in Kader Günü!
28.02.2013 14:25  Güncelleme: 14:31

Türk Telekom Arena'da Orduspor ile oynadığı maçın devre arasında tribüne gönderilen Fatih Terim'in cezası bugün belli olacak.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Türk Telekom Arena'da Orduspor ile oynadığı maçın devre arasında tribüne gönderilen sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'in cezası bugün belli olacak.

TERİM, YAZILI BAŞVURU YAPTI!

Sözlü savunmasını vermek için PFDK'ya başvuran Terim'in bu isteği PFDK tarafından kabul edilmesi durumunda tecrübeli teknik adam sözlü savunmasını verecek. Terim'in yazılı başvurusunu değerlendiren PFDK'nın kısa bir süre içerisinde konuyu karara bağlaması bekleniyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu toplanarak, tecrübeli teknik adamla birlikte yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve İdari Koordinatör Şükrü Hanedar'a vereceği cezayı karara bağlayacak.  Karşılaşmanın devre arasında maçın orta hakemi Serkan Çınar tarafından tribüne gönderilen deneyimli teknik adam ve yardımcılarıyla ilgili kararın akşam saatlerinde açıklanması bekleniyor.

%%ILGILIHABER_1455%%

Kaynak: Sporx.com

Advertisement