Federer'in Acelesi Var - Son Dakika
Spor

Federer'in Acelesi Var

Federer\'in Acelesi Var

Tarihin en başarılı tenisçisi Roger Federer, iyi performansını Sony açık dördüncü turunda da sürdürerek Richard Gasquet'yi 6-1 ve 6-2 ile mağlup etti.

30.03.2014 00:18  Güncelleme: 00:30

Kazandığı 17 Grand Slam şampiyonluğuyla tarihin en başarılı tenisçisi olan Roger Federer, 2014'teki iyi performansını Miami Masters'ta da devam ettiriyor. Sony Açık'ın dördüncü turunda Fransız raket Richard Gasquet'yle karşılaşan Federer, 6-1 ve 6-2'lik setlerle adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Karşılıklı oyunlarla başlayan ilk sette üst üste üç defa rakibinin servisini kıran dünya beş numarası, 25 dakikada ilk seti tamamladı. İkinci sette Gasquet daha iyi bir oyunla başlasa da 2-2'nin ardından oyun kaybetmeyen Federer, 49 dakikada Kei Nishikori'nin rakibi oldu.

Miami'de oynadığı üç maçtan da rahat bir şekilde galibiyetle ayrılan İsviçreli raket, şu ana kadar kendi servisinde yalnızca 18 puan kaybetti. Federer'le oynadığı dört randevudan iki galibiyet çıkaran Nishikori ise David Ferrer'i 7-6, 2-6 ve 7-6'lık setlerle geçmeyi başardı.

Favoriler devam ediyor

Miami'deki organizasyonun favorileri arasında yer alan Rafael Nadal, Novak Djokovic ve son şampiyon Andy Murray gibi isimler de adlarını son sekiz raket arasına yazdırdı.

Nadal, Fabio Fognini'yi 62 dakikada 6-2'lik iki setle geçerken Djokovic, Tommy Robredo'yu Andy Murray de Jo-Wilfried Tsonga'yı iki sette mağlup etti.

Sony Açık'ta oluşan çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

Rafael Nadal – Milos Raonic

Alexandr Dolgopolov – Tomas Berdych

Roger Federer – Kei Nishikori

Andy Murray – Novak Djokovic

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Federer'in Acelesi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement