Fenerbahçe'de kıyım başlıyor! İşte Ocak'ta yolların ayrılacağı yıldız futbolcular - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de kıyım başlıyor! İşte Ocak'ta yolların ayrılacağı yıldız futbolcular

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanacak. Sarı-lacivertlilerde Max Meyer ve Filip Novak'ın takımdan ayrılması beklenirken, Pelkas için de gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.

17.12.2021 19:51  Güncelleme: 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2021/2022 sezonuna mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'de 16. haftanın ardından lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kaldı. Ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertlilerde yolların ayrılacağı futbolcular netleşmeye başladı.

NOVAK VE MEYER TOPUN AĞZINDA

A Spor'un haberine göre, Devre arasında takıma en az 2-3 takviye planlayan Fenerbahçe'de bazı oyuncularla da yollar ayrılacak. Fotomaç'ın derlediği habere göre bu isimlerin başında Max Meyer ile Filip Novak'ın geldiği belirtiliyor.

PELKAS'A İTALTA VE RUSYA'DAN TEKLİF VAR

Pereira'nın gelişiyle yedek kulübesine hapsolan ve performansı geçen sezona göre büyük düşüş yaşayan Dimitris Pelkas için de gelen tekliflerin değerlendirilebileceği ifade edildi. Yunan oyuncuya, Rusya ve İtalya'dan teklifler olduğu öğrenildi. Pelkas bu sezon 13 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 471 dakika süre alabildi.

Fenerbahçe\'de kıyım başlıyor! İşte Ocak\'ta yolların ayrılacağı yıldız futbolcular

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de kıyım başlıyor! İşte Ocak'ta yolların ayrılacağı yıldız futbolcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Murat Ercan: Bu oyuncular gidince FB düze çıkar diye bekleyip umut bağlayanlar ancak ve ancak embesil körlerdir. FB nin sorunu oyuncular değil bizzat basiretsiz ve beceriksiz bir o kadar da sorumsuz başkan ve yönetimi değil midir? 0 0 Yanıtla

Advertisement