Fenerbahçe ile Samatta'nın sözleşmesi sona erdi, yeni adresi PAOK oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ile Samatta'nın sözleşmesi sona erdi, yeni adresi PAOK oldu

Fenerbahçe ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mbwana Samatta, sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdı. Tanzanyalı golcü, PAOK ile 1 milyon euro üzerinden anlaşma sağladı. Bu ayrılıkla birlikte Fenerbahçe, 2.5 milyon euroluk maaş yükünden de kurtulmuş oldu. Samatta, Fenerbahçe formasıyla 33 maça çıkıp 6 gol atmıştı.

13.07.2023 11:23  Güncelleme: 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2024 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Mbwana Samatta, sarı-lacivertlilerle yolları ayırdı. Tanzanyalı golcünün yeni adresi PAOK olacak.

1 MİLYON EUROYA ANLAŞMA SAĞLADI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'den ayrılan Samatta, PAOK ile yıllık 1 milyon euro üzerinden anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE, 2.5 MİLYON EUROLUK YÜKTEN KURTULDU

Samatta ile yolların ayrılması sonrası Fenerbahçe, 2.5 milyon euroluk maaş yükünden de kurtulmuş oldu. Aston Villa'dan 2020 yılında 6 milyon euro bonservisle Fenerbahçe'ye katılan Samatta, son 2 sezonunu Antwerp ve Genk'te kiralık olarak geçirdi. Tanzanyalı santrfor, sarı-lacivertli formayla 33 maça çıktı ve 6 gol attı.

Fenerbahçe ile Samatta\'nın sözleşmesi sona erdi, yeni adresi PAOK oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe ile Samatta'nın sözleşmesi sona erdi, yeni adresi PAOK oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Oktay KUŞÇU: 6 ya al, çöp adama 2.5 da maaş öde sonra 1'e sat müthiş iş. Ali KOÇ'u ayakta alkışlamak lazım :) 21 2 Yanıtla

Advertisement