Fenerbahçe Kuradan Memnun - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Kuradan Memnun

Fenerbahçe Kuradan Memnun

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, UEFA Avrupa Ligi 2.turundaki rakipleri Bate Borisov'u yakından tanımak ve analiz etme çalışmalara başlayacaklarını belirterek, Borisov'u eleyerek bir üst tura çıkacaklarını söyledi.

20.12.2012 17:50

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakipleri Bate Borisov'u yakından tanımak ve analiz etme çalışmalara başlayacaklarını belirterek, Borisov'u eleyerek bir üst tura çıkacaklarını söyledi. Kaldırım, 3. turda rakip olarak Napoli'yi daha yakın gördüğünü ifade etti.

Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi 2. turdaki rakibin belli olmasının ardından sarı-lacivertli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, deplasmanda oynayacakları ilk maçın büyük bir avantaj olduğunu belirterek, "Bate Borisov için şunu söyleyebilirim, iyi bir kura çektik. Bütün Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Aslında Belarus temsilcisi çok yakından tanıdığımız bir rakip değil. Hocalarımız rakibimizin analizini yapacaktır. Ocak-Şubat aylarında maçlarımız olacak. Rakibin iyi ve kötü yönlerini bulmaya çalışacağız. Ayrıca rakibimizin, ligi de yeni bitmiş ve Mart ayında başlayacakmış. Ben bunun bizim için bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Maç kondisyonu açısından daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Borisov'a göre daha hazır olacağız ve hava şartları da etkilemeyecektir. Sonuç olarak iyi bir kura çektik. Bate Borisov'u geçerek, bir üst tura çıkmak istiyoruz. Ayrıca ben Napoli'yi de Plzen'e göre daha güçlü görüyorum" diye konuştu.

Belarus temsilcisi Bate Borisov'un oyun düzeni hakkında da konuşan Kaldırım, "İlk maçı deplasmanda oynayacağız ve bunun avantaj olacağını düşünüyorum. Daha kontrollü oynayacağız. İyi bir sonuç alırsak, ardından ikinci maçta Kadıköy'de turu geçeceğimize inanıyorum. Basit hatalar yapmazsak ve iyi bir oyun oynarsak, ben turu geçen taraf olacağımızı düşünüyorum. Rakibimiz, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i 3-1'lik skorla yendi. Nitekim önemli bir rakip. Biz Fenerbahçeyiz ve UEFA Kupası'nda sonuna kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Kaldırım, devre arası transferiyle ilgili olarak ise, "Bizim kaliteli bir kadromuz var. Avrupa Ligi'nde, Türkiye Kupası ve Lig'de devam ediyoruz. Başkanımız da söyledi bu konudaki düşüncelerini. Ben yapılacak transferlerle daha da kalitemizin artacağına inanıyorum. Nereye gerekirse oraya transfer yapılacaktır. Ben yolumuz açık olduğunu düşünüyorum" açıklamalarında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Kuradan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement