Ferrer Zorlandı - Son Dakika
Spor

Ferrer Zorlandı

Ferrer Zorlandı

Atjantin’de düzenlenen Copa Claro Turnuvası’nda bir ve iki numaralı seribaşı isimler David Ferrer ile Fabio Fognini ikinci tura yükseldi.

26.02.2014 15:18

Çağla Katar'da kayıp

"Arjantin tenisinin katedrali" olarak adlandırılan Buenos Aires Lawn Tenis Kulübü'nde düzenlenen organizasyonun son iki yıldaki şampiyonu David Ferrer, ilk turda Maximo Gonzalez ile karşılaştı.

Elemelerden gelen ev sahibi tenisçi Gonzalez, Ferrer'i beklenenden daha fazla zorladığı maçın ilk setini tie break'e taşımayı başardı. 9-7'lik tie break'le seti hanesine yazdıran İspanyol dünya beş numarası, iki defa servis kırdığı ikinci seti 6-4'le tamamlayarak bir üst tura yükseldi.

Ferrer, ikinci turda Kolombiyalı Santiago Giraldo ile kozlarını paylaşacak.

Fognini 21'de 20 yaptı

Turnuvanın favorilerinden Fabio Fognini'nin ilk turdaki rakibi ise Alman Julian Reister oldu. Toprak kortta oynadığı son 20 maçın 19'unu kazanan Fognini, 7-5 ve 6-2 ile 21'de 20 yapmış oldu.

Fognini hafta sonunda Latin Amerika'daki toprak kort serisinin başlangıcı olan Vina del Mar'da zafere ulaşan İtalyan raket, finalde mağlup ettiği Leonardo Mayer'le bir sonraki turda rövanş maçına çıkacak.

Copa Claro'da alınan diğer sonuçlar şu şekilde:

Filippo Volandri (İtalya) - Christian Garin (Şili) 5-7, 6-0, 6-3

Robin Haase (Hollanda) - Martin Alund (Arjantin) 6-4, 6-7, 6-3

Santiago Giraldo (Kolombiya) - Albert Montanes (İspanya) 7-6, 6-2

Leonardo Mayer (Arjanti) - Facundo Argueello (Arjantin) 6-3, 6-4

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ferrer Zorlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement