Oğuzhan'ın açıklamaları şöyle: "İyi oynadık. Olympiyakos güçlü bir rakip. Baskılı oynamalarını bekledik ama onlarda bizden bunu bekledik. İlk yarı topla çok fazla oynadık, onlarda kontra ile çıkmaya çalıştı. 1-1 güzel skor. Maçın geneline baktığımızda daha iyi bir skor ile ayrılabilirdik" dedi.
"Geçen sene iyi bir sezon geçirdim. Bu sezon daha zor geçiyor. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Benim için önemli olan takım. Eleştiriler olacak. Bütün iyi futbolcular bunu yaşamıştır. Ben de fazla takmamaya çalışıyorum" dedi.
"Biz her zaman maçtan maça değerlendiriyoruz. Bu tur da da böyleydi. Haftaya evimizde oynayacağız. Finali hayal ediyoruz ama aramızda bunun sohbeti geçmedi. Tamamen bu maça odaklanmıştık. Pazar günü önemli bir Kayserispor maçı var"
Son Dakika › Spor › Finali Hayal Ediyoruz' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.