Florya'da Skandal! "Yabancılardan 5'er Bin Dolar Aldı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Florya'da Skandal! "Yabancılardan 5'er Bin Dolar Aldı"

Florya\'da Skandal! "Yabancılardan 5\'er Bin Dolar Aldı"
30.10.2014 12:32

Ünal Aysal döneminde görevden alınan tesisler müdürü Orhan Kemal Şenol'un, karaborsa bilet işine girdiği iddia ediliyor.

Galatasaray'da Ünal Aysal döneminin skandalları bir bir gün yüzüne çıkıyor. Millet gazetesinde yer alan iddialar çok çarpıcı: Tesislerin eski müdürü Orhan Kemal Şenol’un maç biletlerinden büyük rant elde ettiği, Muslera ve Melo’dan 150 TL’lik vekaletname için 5’er bin dolar aldığı ortaya çıkmıştı...

Galatasaray’da geçen süreçle birlikte tren rayından öyle çıkmıştı ki, bal tutan parmağını yalıyor, herkes bu boşluktan, kendilerine göre fırsattan istifade etmeye çalışıyordu. Florya ’da göz göre göre hırsızlık yapılıyor, biletler karaborsada satılıyor, futbolculardan özel işlerini yapmak için fahiş ücretler alınıyordu.

Futbolcular isyan etti

Florya Metin Oktay Tesisleri'nin eski müdürü Orhan Kemal Şenol yüz kızartıcı olaylar sonucu işten çıkartıldı. Birçok adı sanı büyük Galatasaraylı, başkan Ünal Aysal’ı defalarca arayarak ‘kovulmasını' engellemeye çalıştı. İşten çıkartılması 3 ay gecikti ama futbolcular isyan edince geri dönüşü imkansız hale geldi.

75 bilet karaborsaya

Peki Orhan Kemal Şenol ne veya neler yapmıştı? Her maç için Florya ’ya 150 adet bilet gidiyordu. Yapılan bir kontrol sırasında futbolcuların 75 bileti aldığı ama geri kalan 75 biletin sahiplerine ulaşmadığı ortaya çıktı. 75 bilet karaborsada satılıyor, hatta fahiş fiyatlarla satılıyor ve bu şekilde Orhan Kemal ’in başını çektiği kişiler büyük rant elde ediyordu.

Albayrak da aramış

Başkan Ünal Aysal’a iletilen bu durum sonrası Orhan Kemal’in işten çıkartılmasına karar verildi. ama süre geçiyor kimse Orhan’a dokunamıyordu. Başkana sorulan “neden hala Orhan görevde?” sorusunun karşılığı “Çok insan aradı. Abdürrahim bile aradı. Orhan’ın çıkartılmasını istemiyorlar” oldu. Bu durum Florya’ya bildirildi. Orhan Kemal görevinde kalacaktı. Ama bu sırada kızılca kıyamet koptu.

Yabancılardan 5'er bin dolar

Muslera ve Melo yanlarına Taffarel ’i alarak yönetime çıktı. Orhan Kemal Şenol ile ilgili kararın uygulanmasını istiyorlardı. Gerekçeleri de şuydu: “Biz özel işlerimiz için zaman zaman Orhan ’a vekaletname veriyoruz. Bizden her vekaletname için 5’er bin dolar alıyor. Biz bir araştırma yaptık. Vekaletnamenin 150 TL ’ye çıktığını öğrendik. Bizim paramız çalınıyor. Bu adam burada olduğu sürece mutlu olamayız. Kesinlikle Orhan’ı buradan gönderin. ” Bu durum karşısında şoke olan yöneticiler hemen Orhan Kemal Şenol ’un biletini kesti.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Florya'da Skandal! 'Yabancılardan 5'er Bin Dolar Aldı' - Son Dakika


Advertisement