Fatih Terim, Florya'yı Baştan Aşağı Değiştirdi - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Florya'yı Baştan Aşağı Değiştirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, göreve başlamasıyla birlikte Florya'da kendisine yakın birçok kişiyi göreve getirdi.

26.12.2017 02:35  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Terim'in gelişi ile beraber Florya'da idari olarak da büyük değişim dikkatlerden kaçmıyor. Tecrübeli teknik adama yakın isimler, yeniden Metin Oktay Tesisleri'ne dönerek eski görevlerine geri dönecek.

FAHRİ YILMAZ FLORYA'DA TESİS MÜDÜRÜ OLDU

A Milli Takımı'ndaki yardımcısı Levent Şahin'i Florya'da da sağ kolu yapan Fatih Terim'in yakın dostu Fahri Yılmaz da Florya'da tesis müdürü olarak göreve geldi.

Hande Sümertaş da basın sorumlusu olarak Florya'daki mesaisine başladı. Şükrü Hanedar ise yine idari koordinatör olarak hizmet edecek.

Fatih Terim, Florya\'yı Baştan Aşağı Değiştirdi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fatih Terim, Florya'yı Baştan Aşağı Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • işler güçler: kadroyu kuruyor hocam bea ezecez milleti 19 14 Yanıtla
  • geseli aslan : Bu takımın başında paragöz parator olduğu sürece şampiyon olamayız. 2 15 Yanıtla
  • ulan: 2 mac ust uste kaybedeceksin, taraftar yine istifani isteyecek. gez dolas hep ayni adamlar direktorler. ya birak be abicim ne futbolu sana bu yasta. git dunyayi gez dolas 4 13 Yanıtla
  • Neşet: Fatih ne zaman gelse Florya'yı baştan aşağı değiştiriyor Fatih'in olmadığı zaman Florya'da gayrımeşru işlermi oluyor Kumarımı var fuhuşmu varki fatih gelince düzeliyor insanları salak yerine koyan medya arsızları 9. Hafta Kadıköy'de neler olcak 8-0 Fener görüşürüz 0 1 Yanıtla

Advertisement