Grubunda maçı olmayan Fransa, Avustralya ile yaptığı dostluk karşılaşmasında işi şova döktü.
Fransızlar, Avustralya'ya karşı birbirinden güzel goller kaydederken Ada ekibini de rahat devirdiler.
Karşılaşmanın henüz daha ilk yarısında dört gol atan Fransa'nın ilk golü penaltıdan 8. dakikada Franck Ribery'den geldi. 16. dakikada Olivier Giroud müthiş bir aşırtma golü kaydetti ve farkı ikiye çıkardı. Bu golün asistini de ilk golü atan Ribery yaptı.
27. dakikada ise sahneye bir kez daha Giroud çıktı ve skoru 3-0'a getirdi. 29. dakikada ise karşılaşmadaki dördüncü golü atan Yohan Cabaye skoru da 4-0'a getirdi ve ilk yarının sonucunu belirledi.
İkinci yarıda daha sakin bir oyun ortaya koyan Fransa, 47. dakiakda Matthieu Debuchy ve 51. dakikada Karim Benzema ile iki gol daha buldu ve skoru 6-0'a getirdi.
Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.
Son Dakika › Spor › Fransa: 6 - Avusturya: 0 - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?