Fransa ve Uruguay Final Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Fransa ve Uruguay Final Maçına Hazır

Fransa ve Uruguay Final Maçına Hazır

Türkiye'de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası maçları yarın sona eriyor.

12.07.2013 13:03

Türkiye'de düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası maçları yarın sona eriyor. Fransa ve Uruguay'ın finale adını yazdırdığı turnuvada, yarın oynanacak büyük final öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Ritz Carlton Otel'de gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fransa U20 Milli Takım teknik direktörü Pierre Mankowski, yarın çok güzel bir maç olacağına ve oyuncularına çok güvendiğini vurgulayarak, "Uruguay çok önemli bir takım ama bu nesil Fransız futboluna, büyük katkı verecek. Bu oyuncuların isimlerini ileride çok duyacaksınız. Didier Deschamps da buradan birkaç oyuncuyu A takıma çağıracaktır. Burada final oynamak, Fransız futbolu için çok önemli bir şey. Bütün Fransız seyircilere, şampiyonluk sevincini yaşatmak istiyoruz" dedi.

Fransa Milli Takımı Kaptanı Paul Pogba ise, finalde oynamanın muhteşem bir duygu olduğuna değinerek, "İlk hedefimiz finaldi ve yarın kazanmak istiyoruz. Büyük gurur duyuyoruz ve şampiyon olacağımızı umut ediyoruz. Buraya kadar gelmekten bile çok mutluyuz. Eğer kupayı kazanırsak büyük bir rüyam gerçek olacak. Şu an final oynamak bile unutamayacağım bir an" diye konuştu.

URUGUAY CEPHESİ

Uruguay Milli Takımı Teknik Direktörü Juan Verzeri, kupayı kazanmayı amaçladıklarını ve bunu tüm dünyaya göstermek istediklerini dile getirerek, "Uruguay futbolunun karakteri olan mücadeleci oyunlarını sahaya yansıtmak istiyoruz. Turnuvanın en önemli maçı yarın olacak ve kazanmak istiyoruz. Çok yorucu maçlar oynadık ama yarınki maçın büyüklüğünü ve ülkemiz için önemini biliyoruz. Bu nedenle yarın tüm gücümüzle savaşacağız. Yapmamız gereken, ülkemize bu kupayı götürmek. Fransa, fiziksel olarak çok güçlü ve çok tecrübeli bir takım. Bu yüzden sınırlarımızı zorlayacaklar. Buraya kadar gelmekte gerçekten çok zor. Bu final maçı sadece küçük unsurlarla kazanılabilir" şeklinde konuştu.

Uruguay Milli Takımı Kaptanı Gaston Silva ise, hayal ettikleri bir finalde oynayacaklarını vurgulayarak, "Dünya Kupası finalinde oynamak hem takım hem de bireysel olarak çok büyük bir mutluluk. Hep bunu hayal ediyorduk ama buralara gelebileceğimizi düşünmüyorduk. Kazanırsak, bu silinemeyecek bir zafer olur. Maçın tadını çıkaracağız" açıklamalarında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fransa ve Uruguay Final Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement