Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Denizli Belediye Başkanı Zolan: "Bu sezon doğru yapılanma ile hedefe ulaşacağımıza inanıyorum"

26.06.2013 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu sezon doğru yapılanma ile hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ile Yönetim Kurulu üyeleri, Zolan'ı makamında ziyaret etti.

Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada, Denizlispor'un herkesin ortak markası olduğunu, bu markanın hak ettiği yere gelmesinde herkese görev düştüğünü söyledi.

Kulübün geçen yıl sıkıntılı süreç yaşadığını dile getiren Zolan, "Bu sezon sıkıntılı bir süreç yaşamayacağımızı düşünüyorum. Biz kulübümüzün daha başarılı sonuçlar almasını arzu ediyoruz. Bu sezon doğru yapılanma ile hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Belediye olarak Denizlispor'a verdiğimiz desteğe devam edeceğiz. Denizlispor, belirlediği hedefe halkın desteğiyle koşmalıdır. Halkımızın da takıma sahip çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Zolan, yeni seçilen başkan Süleyman Urkay ve yönetimine başarılı bir sezon geçirmeleri temennisinde bulundu.

Denizlispor Kulübü Başkanı Urkay da Zolan'ın her zaman kendilerine maddi ve manevi destek verdiğini belirterek, "Güçlü bir yönetimle göreve tekrar seçildik. Hepimizin ortak paydası Denizlispor. Biz, Denizlispor'u bu yıl hak ettiği yere çıkarmak için çalışacağız. Önemli transferler yapacağımızı belirtmek isterim" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement