Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Orduspor Teknik Direktörü Sözeri: "TKİ Tavşanlı Linyitspor gibi zorlu bir rakibe karşı oynayacağız, her şeye rağmen bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyoruz"

04.10.2013 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "TKİ Tavşanlı Linyitspor gibi zorlu bir rakibe karşı oynayacağız, her şeye rağmen bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyoruz" dedi.

Sözeri, hafta sonu deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'a konuk olacaklarını belirterek, gün içinde Kütahya'ya hareket edeceklerini belirtti.

Takımda morallerin üst düzeyde olduğunu ifade eden Sözeri, şunları kaydetti:

"Sezon başından bu yana kesinlikle maç ayrımı yapmıyoruz. Bu konuda 'şu takım zayıf' ya da 'şu takım güçlüdür' yorumlarından uzak duruyoruz. Biz Orduspor olarak her maça aynı şekilde bakıp öyle hazırlanıyoruz. Her rakibimize saygı duyarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı da bizim için öyle bir maç. Bizim için zor bir maç olacak. TKİ Tavşanlı Linyitspor takımı kendi sahasında özellikle iyi futbol oynayan ve mücadele eden bir ekip. Dolayısıyla geçen hafta kendi sahamızda İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldığımız 1-0'lık mağlubiyeti bu maçla telafi etmek istiyoruz. Her şeye rağmen bu maçtan puan ya da puanlar almak istiyoruz.  İnşallah gülen taraf biz oluruz. Bu konuda oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum."

Sözeri, takım kadrosunda oyun sistemlerini bozacak ciddi bir sakatlığın bulunmadığını da sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement