Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig

Körfez Futbol Kulübü Müdürü Bektaş: "Karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılmayı planlıyoruz ama ilk hedefimiz galibiyet" "Bütün hazırlıklarımız lige iyi başlamak için"

06.09.2013 12:19

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü'nün müdürü Erol Bektaş, yarın deplasmanda oynayacakları Bozüyükspor maçına ilişkin, karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmayı planladıklarını ama ilk hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, hazırlık maçlarında futbolcuların sergilediği performanstan memnun kaldıklarını kaydetti.

Teknik ekip ve futbolcuların lig maçına konsantre olduğunu ifade eden Bektaş, oyuncuların hem mental hem de fiziksel olarak maça hazır olduğunu bildirdi.

Bektaş, ilk maçların her takım için zorlu geçtiğini ifade ederek, "Lige iyi başlamak istiyoruz. Şu anda takımımız son idmanını yapıyor. Bütün hazırlıklarımız lige iyi başlamak için. İnşallah yarın güzel bir başlangıç yaparız. Bozüyükspor deplasmanında iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. Karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılmayı planlıyoruz ama ilk hedefimiz galibiyet" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Futbol: Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement